Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er naturligvis V75-omgangen på Jarlsberg travbane som er det sportslige og spillemessige høydepunktet lørdag. Flere storløp står på menyen og en eventuell alenevinner får 10 millioner ekstra. Men det skjer mer denne lørdagen. På Klampenborg er det igjen klart for lunsjgalopp med både V4 og V5 på menyen. Lørdag kveld venter en flott V65-omgang på Färjestad.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Klampenborg. V4 er først ute med spillestopp kl 12.45, mens V5-spillet som innledes i V4-4, har spillestopp kl 14.15.

I V4-spillet på Klampenborg på lørdag er det ganske små felter, og noen av løpene ser oversiktlige ut.

V4-1 har to forgrunnsfigurer i form av 3 Paco og 1 Never Pass Me. Begge har levert gode prestasjoner og bør ha gode sjanser til å gjøre opp i V4-1. 3 Paco har møtt veldig gode toåringer i sine siste starter og med samme innsats tror vi fort livets første seier kan komme. 1 Never Pass Me med Oliver Wilson i salen er nok også sugen på seier. Oliver kjemper en hard kamp om jockeytittelen på Klampenborg mot Per Anders Gråberg. Før lørdag står det 22-22 i antall seire.

I V4-2 tror vi mest på 5 Sir Harry og 2 Come Back. Sir Harry leverte en god innsats i Breeders Sprint-løpet på Øvrevoll sist, og liker veldig god Klampenborg. 2 Come Back har blitt bedre å bedre etter hun kom til Skandinavia tidligere i år og leverte årsbeste sist på Bro Park. 3 My Vision var fantastisk god tidlig i sesongen, men hun har skuffet i sine to siste løp. Kapasitet finnes og hun tas med på samtlige V4-forslag.

Mulig dobbeltbanker i V5-2
V5-spillet er absolutt ikke enkelt lørdag. En mulig variant er i V5-2. 1 Ravallac og 5 Noifsandbuts er to gode treåringer som har vist form. Vi prøver oss med en lås der på de to minste V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.