Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Harstad avrunder lørdagen med en spennende JACKPOTOMGANG, og flere av løpene i denne omgangen er svært jevne. Den beste bankeren dukker opp i finalen, og nå må vel det endelig være dags for en formtoppet 7 Villdensky? Kommer ut i et lite felt, og da betyr tillegg mindre. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 9 Nygaards Nena – Er 20m billigere ute kontra flere hester som den har møtt tidligere, og den trengte nok dessuten løpet som den fikk etter pause sist. Kan ikke få en bedre oppgave når det gjelder motstand, og vi setter den frekt først. Totalt plukker vi med oss fem hester.

V65-2 : 6 Ghandi B.R. – Kom ut etter pause sist, og ble meldt rett i V75’en. Spurtet der sterkt etter hinder underveis, og kom til mål med krefter igjen. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, motstanden er den riktige, og den skal ha en god sjanse i et løp som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 5 Mellem Jerven – To hester står utrolig fint inne i dette løpet, og det er vår ide samt 6 Ville Valentine. Når det gjelder Mellem Jerven så har den det til med å gjøre det vanskelig for seg, men den duger på ren kapasitet, og så veldig fin ut i prøveløpet sist. Feilfritt = da kjemper den om seieren.

V65-4 : 6 Sjø Bris – Er på vei mot storformen, og den MÅ passes i kveld. Er 20m billigere ute kontra favoritten 7 Hassel Nora fra løpet sist, og da gikk den dessuten PIGG i mål etter altfor sene luker. Det lyser virkelig form av vår ide for tiden, og mot dønn riktig motstand er den verdt et forsøk. SKAL MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 7 Shergar – Debuterte med seier for sin nye trener sist, og var god direkte. Nå har den fått det løpet i kroppen etter pause, den kan fort være ytterligere forbedret, og fra eventuelt tidlig tet skal mulighetene være fine. Settes først i et ellers ganske jevnt oppgjør.

V65-6 : 7 Villdensky – Er i en fantastisk form, den vil dra stor fordel av et lite felt, og skal ha en solid sjanse å runde samtlige i hendene til HC. Vi trodde MYE på denne sist, og den kunne nok også ha vunnet det løpet om det bare hadde klaffet litt bedre innledningsvis. Fullførte uansett solid, og innsatsen var god. Gangen før feilet den som helt klar, og ligger altså veldig i skorpen. Nå kommer vel seieren?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.