Lovende banker fra Fossen

Foto: Hesteguiden.com

Dagens banker har styrken som sitt fremste våpen.

Fra en god utgangsposisjon tror vi Skogbryn Røsten går til topps i for andre gang på seks forsøk under dagens lunsjtrav i Drammen. Trener Robert S. Fossen har nok unghesten i topp forfatning i tirsdagens løp. Eirik Høitomt er vanligvis en bankerkusk å stole på.

Klikk her for å se våre V5-forslag

1 Skogbryn Røsten (V5-2) holdt koken flott etter reise utvendig for lederen det meste av veien sist. Han var knepent slått av Valle Luna ved målpassering. Han feilet gangen før, mens han ble toer også 5/2 der han ikke greide å hente tillegg på Ulsrud Sara. Det er det ikke noe å si på. Dagens oppgave er skreddersydd for fireåringen som neppe lar seg stoppe i feilfri utgave. Vi stoler på at Eirik Høitomt holder han i trav. Da skal det ikke være snakk om saken. Høitomt har forresten vunnet over dobbelt så mange løp som andremann på listen i kusketoppen. Bankeren er utvilsomt i de beste hender.

Les også: Oddstips: - Barcelona vinner

Vår andre bankerkandidat er 10 Flåli Lomen (V5-4/DD-1). Han har opptrådt strålende i trening i sitt nye treningskvarter hos dyktige Finn Holmen. Finn har god seierstro. Klokkene viste 1.26 siste 500 meter i rutineløp på Biri der vallaken travet 32,0/2100 meter Vi velger å stå på Flåli Lomen i Dagens Dobbel. 1 Torpa Glad er en farlig utfordrer i feilfri utgave. Han var god i sitt første feilfrie løp på lenge sist og fra førstespor er han garantert en fin reise om han oppfører seg. 6 Kileknerten er mye bedre enn raden og vinner snart løp bare han får det rette løpet. 7 Inga Best er bestandig bra etter pause og skal voktes her også.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

Ellers ser omgangen utfordrene ut. I V5-1 velger vi å tippe 3 Commander In Chief som vinner. Femåringen har positive treningsrapporter i ryggen og kan åpne bra. 4 Donatello var god sist da han ble annen bak Relax Jet på Jarlsberg. Gangen før vant han i enkle omgivelser. 9 Moonwalker spurtet prima på Bjerke sist. Skal lifte med i rygg underveis. Ligger han på skuddhold til oppløpet kan det gå veien. 7 Victor Invalley var ikke mye slått av Donatello sist. Vi tipper Truls Desserud setter fart direkte. Flere outsidere i innledningen. Blant dem 8 A.T.M. Barracuda som avsluttet kjapt sist.

Det ser ut som om 4 Monic Forte (V5-3) kommer til å bli dagens største favoritt. Vinner nok fort feilfritt, men siden hoppa fortsatt er urutinert velger vi å gardere. Hun debutererv dessuten bak bilen. Sjekk startvognprøven før løpene og du har mulighet til det. 1 Noor Brodda er en svenske uten den store merittlisten. Rapporteres imidlertid å trene positivt og blir en stor outsider fra innerspor. 9 Racing Mercedes vet vi Odd Arne Sagholen ligger høyt med. Seieren sist var av det solide slaget. 7 See Me Smile var bra sist. Ytterligere forbedret kan hun vinne.

3 Macho får tipset i V5-finalen. Thorseth-traveren var veldig solid i årsdebuten. Normalt skal han ha gått frem med det løpet i kroppen. Fra en perfekt utgangsposisjon skal han ha en klar vinnersjanse. 2 Bacardi BMW punkterte sulkyhjulet på startsiden sist. Dermed var det løpet over. Fullførte løpet for å få en gjennomkjøring og spurtet faktisk fortest av samtlige nedover oppløpet. Med tre løp i kroppen kan han være vinnerklar i dag. 1 Tib Tiara er kjapp ut og satser trolig på å spore hele veien. 9 Walk Of Life blir lite spilt i forhold til kapasitet og form. Med klaff kan dette gå veien.

Ønsker du våre V5-forslag trykk her . Vil du se vårt DD-tips trykk her.

Sportspill.no on Facebook