*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lovende lunsjbanker

I nok en svært vrien lunsjrebus støtter vi oss til at kapable Chanto Super Girl er tilbake i vinnersirkelen etter litt pause.

Klikk her for gratis V5-tips.

Det er slett ikke enkelt å finne noen sikre holdepunkter i disse lunsjrebusene, og i dag er intet untak. Vi er dog rimelig trygge på at vi snakker om den beste hesten i den andre avdelingen i form av 4 Chanto Super Girl, og i en feilfri utgave lar Super News-datteren seg neppe beseire mot ikke alt for skarp motstand. 4-årshoppa har vunnet enkelt de to gangene hun har gått feilfritt, og dagens nye startmetode autostart tror vi bare er en fordel for den litt storvokste hoppa. Treningsrapportene er svært positive på Anderssen-traveren, og vi lar det stå til.

To hester gjør opp
I den tredje avdelingen satser vi på å komme igjennom på to hester. 7 Thuli Erla har vært veldig positiv i sine to siste starter etter lang pause, og nærmer seg en seier. Eng Svarten-datteren hang på så godt hun kunne mot gode Ådalsvinni til kreftene tok slutt ut i oppløpet på full distanse i sin nest siste start, men var klart forbedret til knepent tap på 32.2 over dagens distanse sist. Mot ikke alt for skarp motstand bør det dreie seg om en solid vinnersjanse, og vi garderer kun med innersporets 1 Bekke Lilja. Lundfrigg-datteren var svært positiv til tredje i regi Petter Glittum mot klart bedre hester i sin siste start, og med startraske Vidar Hop i sulkyen kan fort 4-årshoppa lede rundt om i en feilfri utgave.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Med 2 rekker på to løp kan vi således gardere godt i de tre øvrige avdelingene, og forhåpentligvis plukker vi opp de sedvanlige skrellene som nesten alltid dukker opp når det handler om lunsjtrav.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 400 og 1260 kroner.

Kjøp en bong og følg løpene LIVE på NRK2 kl. 13.30-14.30

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag