Gå til sidens hovedinnhold

Loverboy Pellini overlegen igjen

Loverboy Pellini er en Momarken-spesialist og vinner igjen i kveld. Sjekk tirsdagens Momarken-tips.

Momarken travbane ved Mysen er alene om å kjøre travløp i Norge tirsdag kveld. Det betyr dobbel-V5 på den idylliske banen i indre Østfold.

Klikk her for å se våre V5A-tips til Momarken

Og toppkuskene, Per Oleg Midtfjeld og Eirik Høitomt, får tilliten som bankerkusker.

I V5A-spillet har vi svært god tro på et formtoppede 8 Dag Vilja tar en velfortjent seier i V5-2A. Gretland-hoppa har levert tre solide løp på rappen. Og spesielt i de to siste startene har det vært flott stil på Braute-datteren. Nest sist tok hoppa en enkel seier fra tet, og sist gjorde Dag Vilja er pangløp i et tøft V75-løp på Bjerke. Måtte riktignok se svært gode Langaard Tiril (som er strøket i kveld) foran seg i mål, men avslutningen til andre var glitrende og topphoppene Trineline og Indregaards Lilja ble klart slått. Oppgaven tirsdag er vesentlig enklere på papiret og vi har svært god tro på Dag Vilja tar ned ledende Ra Tina til mål.

1 Ra Tina var sikker vinner i et V75-løp på Momarken sist, men møter tøffere motstand i kveld og vi tror ikke hoppa holder unna fra tet mot Dag Vilja. Vi spiller Dag Vilja og Per Oleg Midtfjeld i V5-2A.
Rangering V5-2A: A: 8 B: 1-2-5 C: 4-3-7

I V5B-spillet har elitehesten 2 Loverboy Pellini enda en gang det som ser ut som et gaveløp. Fra et perfekt andrespor bak bilen er det atter en gang tetgaranti for Alf Palema-sønnen og mot svært formløse motstandere, kan vi ikke se at Loverboy Pellini kan tape dette løpet. Loverboy Pellini står med tre strake Momarken-seire og trives aldeles utmerket på Mysen-ovalen. Kusk og trener Eirik Høitomt melder om strålende treningsjobb og da skal det ikke være snakk om saken.

Riktignok er 5 Vinn De Luxe også en klar plussvariant, men den Evy Marie Brinch-trente hoppa har vært svært ustabil den siste tiden, og det må være en syk Loverboy Pellini som eventuelt taper V5B-finalen.
Rangering V5-5B: A: 2 B: 5-9-1 C: 4-7-8 D: 11-10-3-6

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1A:
Et uryddig og uoversiktlig sprintløp for varmblodshester innleder V5-rebusen på Momarken tirsdag. Vi setter fartsfylte og kapable 1 Pas På Jokum først. Har kun startet fem ganger i 2010, men viste i seiersløpet 26. april at det er en kar som kan flytte beina dette. Selv med innlagt galopp ble det overlegen seier, riktignok mot skral motstand. Dukker nå opp i regi Per Oleg Midtfjeld og kan vinne direkte.

6 Onceinalifetime har vi tippet de tre siste gangene. Tredje sist måtte hoppa gi seg for en god Pershings Boy, men var bra toer. Nest sist ble det galopp direkte fra åttendespor bak bilen i et lunsjløp. Sist gjorde Onceinalifetime en helt grei avslutning til fjerde i et løp gode Obtain vant, men ikke mer.

3 Cherry Sheriff er også sparsomt startet, men Galgerud-traveren har vist bra tendenser. Gjorde et ålreit løp etter pause sist, og har trukket et fint startspor. 10 Sweet Gangster hadde vi litt feeling for sist etter pause, men vallaken trengte nok det løpet. Blir lite spilt i kveld, men kan være kraftig forbedret med løp i kroppen. 12 Heizy Reizy Moss har gjort flere fine løp i Norge i høst, og selv fra spor tolv duger vallaken. 11 Ø.B. er et stort spørsmålstegn etter svært lang pause.
Rangering V5-1A: A: 1 B: 6-3-10-12 C: 11-2-9-4 D: 7-5-8

V5-3A:
Skummelt stallmannsløp. Men vi setter 4 Santana først. Nå som Bully er strøket er det bra sjanser for tet for Santana. Dessverre er det ikke hennes faste kusk, Ole Johan Østre, som kjører i kveld. Og med all respekt for Inge Melby som kjører i kveld, så gir det grunn til en viss skepsis. Formen er uansett strålende på fireåringen. Flott sisterunde (gikk i rygg på netttopp Bully) på Sørlandet sist til annen bak suverene Passphoto B.R. Sist var det tet fra start til mål på Klosterskogen, og gode Orion Hindø var sjanseløs til å utfordre.

6 Sir Spinville avsluttet strålende til tredje på Jarlsberg nest via drøye spor i den siste svingen og var også tapper som toer tredje sist i et lunsjløp på Drammen. Sist ble det meste feil. Både 5 Beverage G.T. og 10 Little Jack fikk sene luker i et lunsjløp (vunnet av tettravende Cashbak) på Bjerke i sin siste start. Begge avsluttet flott og er aktuelle her.

3 Role Pierji er ikke så aller verst, og med flinke Truls Glittum som kusk er det ikke helt utenkelig at Forkerud-traveren kan overraske her. Raden er svak på femåringen, men formen er nok bedre enn som så.
Rangering V5-3A: A: 4 B: 6-10-5 C: 3-7-9-8 D: 1

V5-4A/V5-1B:
Kun ni hester til start i dette løpet, men flere flotte hester på farten. 4 Tangen Jenny er i knallform og blir vår favoritt. Tangen Jenny tok en bunnsolid seier sist etter et tungt løp utenpå ledende Joran. Viste også svært fine ting før det og tåler å gjøre en god del sjøl.

1 Gode Tider var et stallskrik i et V75-løp for treåringer sist og innfridde lett. Det ligger an til tetkjenning igjen, men motstanden er klart skjerpet i kveld. 5 Husanguten har Kjell Teigen fått skikk på. Tung sisterunde i et langløp nest sist til annen (kun slått av gode Trygfaks). Sist gjorde Husanguten et råsterkt seiersløp fra dødens.

9 Vesle Tiger'n er fortsatt av de beste på fart, men det blir galopp stort sett hver gang. Feilfritt er det som alltid topp vinnersjanse. 7 Trigger Ess blir endel spilt, men dette er en enkel hest. Uansett travsikker og lettplassert og vi ryker ikke på denne. 3 Jeppeblesen står veldig fint til, og selv om han nok ikke har den samme kapasiteten som våre favoritter, betaler vi for den også.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 4 B: 1-5-9-7 C: 3-2-6-8

Klikk her for å se våre V5B-tips til Momarken

V5-5A/V5-2B:
6 I'll Be Gone blir blytung favoritt i V5A-finalen og feilfritt er det selvsagt en god vinnersjanse. Super News-sønnen gjorde en mektig sisterunde i et V75-løp på Momarken nest sist til råsterk seier. I det store fireårsløpet på Klosterskogen sist ble det galopp runden igjen. Tredje sist klarte ikke I'll Be Gone å fange en svært god Sense Of Beauty selv etter et fint løp.

Nevnte Sense Of Beauty var altså knallgod tetvinner nest sist og hadde ingen problemer med å holde unna for I'll Be Gone. Sist i et V65-løp på Bjerke gjorde Sense Of beauty et nytt sterkt løp fra dødens på favoritten Spido Va Bene til tredje. Kai Johansen er kusk i kveld og teten skal igjen være innen rekkevidde.

2 Blue Story varslet form i et lunsjløp nest sist, og kronet det med seier sist mot bra hester. Det ligger an til et fint løp igjen og Blue Story kan vinne igjen. 10 T.J. Square var klart forbedret i et V65-løp sist bak meget gode Lorne Elijon Gatling sist. Er Gunnar Austevolls valg i løpet og kan være en fidus her. 3 Sweet Gill har hatt en flott sesong og var påny bra sist.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 6 B: 1-2-10-3 C: 7-4-5 D: 9-8

Her kan du kjøpe Sportspills eksperttips til Momarken

V5-3B:
11 Tommix gjorde et klart godkjent løp i sin debut for Anders Tovengen sist. Stummet litt tilslutt ved den anledningen, men holdt uansett koken bra til tredje (gode Inside Man vant). Vi tror på en ytterligere skjerpet Tommix i kveld og tror på bra vinnersjanse. 9 Showmethecigar hadde trolig vunnet sist med tidligere åpning. Er under utvikling og fra et fint smygspor kan Thor Borg ta årsseier nummer 90 i kveld.

10 Elken Vienne gikk endelig feilfritt sist og da ble det seier på direkten. Gjorde et svært fint inntrykk og kan legge på til seier nummer to. 1 Jag De Bellorouse er som de fleste av Tom Horpestads stallhester, kapable og ustø på beina. Førstespor bak bilen er neppe noen fordel, men avslutningen til andre på Åby sist var bra. 12 Isle Of Ace gjorde en bra avslutning sist på Bjerke og kan være en kantball.
Rangering V5-3B: A: 11 B: 9-10-1 C: 12-3-4-2-6-5-8 D: 7

Annonse: Kr 26 106 innspilt sist onsdag. I kveld tømmer Grøstad lukene påny på Bjerke

V5-4B:
3 Påls Frøkna blir vår knepne favoritt i V5-4B. Hoppa har levert to fine løp på rad nå, og står veldig fint til i kveld. Ikke helt utenkelig med ledelse fra start til mål, men Påls Frøkna er ikke blant de tøffeste i klassen. 2 Portør Vinnar gjorde flere flotte løp tidligere i år, var helt utafor i sine to siste starter. Kommer nå tilbake etter nesten tre måneders pause, og skal kunne duge i disse omgivelsene.

Klikk her for å se våre V5B-tips til Momarken

8 Scheva S.E vant veldig lett sist mot svært billig motstand. Møter tøffere motstand i kveld, og åttendesporet er krevende. 9 Ringo galopperte som klart trippelaktuell i et V65-løp sist. Kan litt dersom det klaffer med gode rygger underveis. 10 Orella ble bortkjørt (igjen) av Geir Flåten sist fra tet. Med ryggløp underveis og riktig bruk av speeden er fireårshoppa god nok til å vinne, selv om 2100 meter trolig ikke er noen fordel. 4 Gullgruva er i form, og kan prikke årets første triumf i kveld.
Rangering V5-4B: A: 3 B: 2-8-9-10-4 C: 5-12-6 D: 11-1-7

HTML EMBED