*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lövgren byr på en godbit i V4-spillet

Joakim Lövgren dukker opp med en godbit i V4-finalen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Jägersro byr på en smakfull lunsj denne lørdagen, og vi har jobbet frem flere godbiter i løpene. Fikser en bra start på dagen før V75-løpene tar til!?

03.01.15 20:34

Når det gjelder hva dere kan vente på Nettavisen i 2015 så kan vi love en BETYDELIG BEDRE DEKNING av Sverige. Undertegnede vil ha ansvaret for den satsingen, og her er det bare å glede seg til fyldige/oppdaterte tips. Målet vårt er selvfølgelig å servere deg markedets beste tips til Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Når det gjelder V4-omgangen fra Jägersro denne lørdagen så inneholder den "blandet drops". Kvaliteten er så som så i noen av løpene, men det finnes også sportslige profiler som vi gleder oss å følge. The Divine Miss F. (V4-2) som var en av Sverige sine beste 4-års hopper i fjor gjør en spennende årsdebut, og det kan fort dreie seg om en klink vinner direkte.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Jägersro:

V4 : 12.45

Løp ellers denne lørdagen: V75 på Biri med start kl.15.00. Det er JACKPOT på Biri.Våre tips til Biri finner du her V65 på Århus med start kl.18.25.

Her er hva vi kan by på til løpene fra Jägersro denne lørdagen:

V4-1 : 2 Valetta Strix – Et dårlig løp innleder V4-omgangen. Ideen vår var positiv etter pause nå sist, og da er den altså treer i et løp som kanonen Calvin Borel imponerte noe veldig. Møter ikke en slik hest her for å si det mildt. Er kjapp i uttaket, og fra det beste sporet så må den bare prøves.

V4-2 : 4 The Divine Miss F. – Var en av de beste 4-åringene i Sverige i fjor på spinnesiden, og den imponerte oss gang på gang. Vant blant annet på 10 tallet på Solvalla i Mai. Var heroisk i sitt siste løp etter en beintøff 07/åpning. Gangen før så satt den fast med rubbet igjen, og den så helt rå ut. I Breeders finalen tredje sist så blir den hindret, og den blir sittende bom fast med alle kreftene sine igjen. På lørdag så blir det normalt sett tidlig tet, og da skal dette løpet være kjørt. 3 Shoemaker – Virker å være på riktig vei, og den var god sist. På kapasitet er den helt sikkert en av de beste, og dette er den vi ranker nærmest.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V4-3 : 1 Super Pigen – Har et for lavt grunnlag i forhold til kapasitet, og den gikk enormt bra i kulissene nå sist etter galopp. Viser 12,1/1000m, og den har en 14-tid i kroppen sin på lørdagens distanse. Sporet kan være noe sjansebetont, men blir den bare ikke fast så duger den. OBS! 2 Eagle Shot – Utvikler seg fint for tiden, og den virker bare til å bli bedre og bedre. Nå sist så fikk den aldri sjansen, og den passerte mål med krefter igjen på en god tid. Kan åpne hyggelig, og skulle den komme seg foran så skal sjansene være gode.

V4-4 : 2 Bone Machine – Er MYE bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og vi snakker også om en traver som er mye bedre enn raden. Tredje sist så gjør den et fint løp mot mye bra hester, og vi har 12,6 s 1000m på klokken. Nå sist så går den helt vilt etter galopp, og da har vi 11,5/1000m på klokken. Legg også merke til at den har vært knallhardt betrodd de siste to gangene, og det er ikke uten grunn. Her har den et nydelig løp foran seg, og motstanden er ikke den verst! SPILLES!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag