*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lövgren fikser V64-cashen fra Sverige

Solvalla27052018. Devs Daffodil og kusk Joakim Løvgren.

Joakim Lövgren er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren er bare best? Hete objekter med solid info i ryggen! Du blir vel med oss i jakten på en solid V64-opptur i kveld?

06.12.19 13:05

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Romme: Lennartssons 3-åring får tilliten
V65 Jarlsberg: Best i begge ender
V75 Forus: Pangomgang i V75 - du kan vinne 13 millioner
Oddstips 1: Inter har elendig statistikk hjemme mot Roma
Oddstips 2: Norge får kamp av Nederland
Spillsenteret: Fotball, hockey, og håndball. Sjekk fredagens oddstips
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Lerum med NY herlig fulltreffer! Var du med på oppturen 5. desember?
Det ble som ventet ikke helt lettløst i lunsjomgangen til Bollnäs denne torsdagen, og spesielt ikke når 89-oddseren Kolar Ville supersjokket i finalen. Systemet til undertegnede (fire andeler a Kr.500) satt imidlertid som spikret, og betalte ut meget solide Kr.23 742,-. Tok du rygg?

Lerum med solid fulltreffer til Eskilstuna 2. desember!
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene, men på systemet (fire andeler a kr 750) ble det en herlig opptur! I finalen stod systemet igjen med storfavoritten 1 Vicy Grif samt outsideren 9 Global Thunder. Storfavoritten tauet løpet rundt om, og dermed måtte vi "nøye" oss med 46 364 kr i utbetaling. Mye av nøkkelen til denne solide fulltrefferen var Dark Roadstar (7,9% - odds 14,90). Den stod nemlig først på ranken, og var en SINGEL UTGANG på systemet.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Kalmar står for kveldens V64-omgang, og dette er en veldig fin omgang med et bra potensial. Dagens beste banker har vi spart til V64-5, og der står 9 Jairo alene. Kan ikke få et bedre løp enn dette, og normalt skal dette dreie seg om en sikker vinner. Ellers har vi jobbet frem flere godbiter, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V64-1 : 4 Benjamin S.H. – Denne er veldig bra, og den må med på alt i innledningsløpet. Var tøft ute tredje sist, og gikk da helt strålende etter at den ble grovt hindret på siste bortre. Leverte et fantastisk oppløp, og var et lekkert skue i målgangen. Så viste den 13/1900m etter galopp nest sist, mens den sist var bunnsolid til seier. Har MYE inne, og den er på foto i et løp som dette. SPILLES! 1 Quantum Roc – Er ofte undervurdert, men denne er knallbra, og vi er litt inne på at den kan vinne et løp som dette fra ryggen til 6 Usian Töll. OBS!

V64-2 : 2 Afrodite Miguan – Er BETYDELIG bedre enn raden, og den har form til å skrelle i kveld. Den ble sittende bom fast som pigg sist, og det gjorde den også nest sist. Har sett utrolig formsterk ut de siste gangene, og nå må vel snart seieren komme? PLUKKES MED PÅ ALT! 5 Durello – Er nok den beste hesten i feltet, og den var bra sist. Har dog vært variabel, og for oss er superfavoritten kun en gardering.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 11 Alfas Kennedy – Gjorde comeback etter et lengre avbrekk sist, og det var meget gode rapporter på den direkte. Feilet imidlertid et par ganger, og det er mulig at den ikke passet helt på banen. Er BEST på kapasitet i dette feltet, og feilfritt må sjansene være svært gode. Vår tipsener i et ellers veldig jevnt løp.

V64-4 : 9 Love Håleryd – Feilet seg bort sist, men var bra både nest sist, tredje sist, og fjerde sist. Er en grunnkapabel vallak etter Love You, og den duger normalt veldig godt i et vanlig løp som dette. Henriette Larsen har hatt et strålende år, og hesten er i de beste hender. Feller alt om det bare blir litt tempo?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 9 Jairo – Kommer ut etter pause, den dukker opp i et billig løp, og er vel en vinner? Vi er klart inne på akkurat det. I fjor på denne tiden så radet den opp med toppløp, og også da med sko på alle fire. Har faktisk gått 25 løp i karrieren med sko på alle fire, og det har blitt 17 seire på den balansen. Volte har den taklet superfint også, og dette ser veldig bra ut på forhånd. Viser den bare litt form etter oppholdet så skal sjansene være SOLIDE. Vi tror hardt!

V64-6 : 5 Alhambra – Var uheldig etter pause sist, og den feilet bort seieren mot oppløpet da. Kom meget sterkt tilbake, og røpet toppform direkte etter pause. Er trolig ytterligere forbedret til denne oppgaven, og feilfritt har den en fin sjanse i finalen. Vår tipsener.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag