Lövgren satser med Dollars

Joakim Lövgren kjører vår banker på Jägersro tirsdag.
Joakim Lövgren kjører vår banker på Jägersro tirsdag. Foto: hesteguiden.com

Bankeren vet ikke hvordan det er å tape! Supersjokket spurtet virvlende sist! Frekkisen er nybehandlet og klar for dyst! Vi er på ny svenske-jakt!

Sportspills meny tirsdag:
V5 Drammen tirsdag: Herlig utfordrende lunsj
V65 Momarken tirsdag: Gunnar fikser vorspielet
V75 Momarken lørdag: Fem dager igjen til superpotten
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag

Oddstips 1: Arsenal må klare det "umulige"
Oddstips 2: Barnsley i eventyrlig form
TV-fotball: Sjekk oversikten over ukens TV-sendte kamper

Det ble herlig fullklaff for vårt systemspill i V64-spillet fra Ørebro mandag kveld. 9. valget Digital Motion og 6. valget 9 Aloe Vera ble begge fanget og dermed ble det meget flotte 55 922 kr tilbake for fire andelskjøpere (fire andeler a kr 1250).

Det ble også servert sterke tips på Forus søndag 15. mars. Vårt minste spilleforslag her på Nettavisen (innl.pris kr 168) betalte tilbake 868 kroner. Systemspillet vårt (5 andeler a kr 799) suste imidlertid inn med seks rette og betalte tilbake flotte 82 744 kroner og hver andelskjøper kunne dermed hente ut 16 548 kroner.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Uken som vi nå går inn i er mildt sagt spennende. På lørdag venter det nemlig en felles V75-omgang med Sverige, og ekstra interessant blir denne omgangen med tanke på at det er JACKPOT i V75-spillet. Hele 21.192.246 ligger nemlig ekstra i syverpotten, og skulle du bli alene denne lørdagen, ja, da venter det svimlende 57 millioner på deg!Vi i tipsredaksjonen jobber med løpene uken gjennom, og våre tips blir lagt ut ca kl.12.00 fredag.

Du kan allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Løpene på Jägersro starter kl.20.05.

På Jägersro tirsdag så venter en FIN V64-omgang, og vi har igjen god tro på bra penger for dem som kommer til lukene. Under jackpotomgangen i går så satt et av våre system, og for de fire som kjøpte en andel der, ja, de kunne altså dele fine 55 922 mellom seg. Bankeren på Jägersro tirsdag heter U.S. Dollars, og vi kan ellers by på følgende objekter:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-1 : 2 Orione Spin – Å ranke disse løpene hvor hestene har litt grunnlag i Sverige er aldri lett, og det er svært ofte at det er nettopp i disse løpene bombene kommer. Draget vårt varmet lysende før løpet sist, men fikk da et upassende opplegg, og det rakk ikke mer enn til en fjerdeplass den dagen. Skulle den komme seg foran mot denne gjengen på tirsdag så burde den ha en bra sjanse, og vi tester den ut i fra helt ypperlige betingelser. OBS!

V64-2 : 5 Traffic Lavec – Var et skrik når den var i Sverige nest sist, og den gjør da et bra løp etter en grov galopp. Har fin kapasitet for klassen, og her står den spennende til mot en motstand som ikke er veldig skremmende. Er middels+ fra start, og den vil normalt få seg en fin posisjon direkte. Prøves i det som er et småskummelt løp med bare lærlinger i vognene. Garderinger er alltid å anbefale i slike løp.

V64-3 : 3 U.S. Dollars – Alt har ikke gått på skinner etter det siste løpet for denne, og den har blant annet vært strøket pga forkjølelse, og nå sist den 24.02 pga dårlige blodverdier. Er nok helt sikkert uansett i en bra skikk når den nå først kommer til start, og mot en mildt sagt overkommelig gjeng så skal dette dreie seg om en flott sjanse. I sitt siste løp gikk den en 15-tid uten av den var trøtt på det. Med få unntak er det billig imot her, og vi snakker her om en motivert favoritt. SPILLES!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V64-4 : 1 Welcome – Har en råtten rad, men dette er en bra hest for klassen, og den skal passes litt nå. Kommer ut etter en liten pause, og den er behandlet siden det siste løpet. Kan åpne bra bak bilen, og den er garantert et bra opplegg fra dette sporet. Skulle den greie å forsvare sporet så blir den meget vrien å ha med å gjøre. OBS! 7 Elma Lane – Kan selvfølgelig kjøre seg til tet denne tirsdagen, og da er nok løpet over om den takler distansen som den skal. Var et lysende skue i debuten for Peter Untersteiner sist, og den vant utrolig enkelt med krefter igjen. Hadde vi visst at den taklet distansen 110%, ja, da hadde vi gått all in, men vi vil se den på denne distansen en gang før vi går hardere til. Er uansett motivert og tidlig.

V64-5 : 9 Lovelock – Vi håper på hard kjøring i dette løpet, og heiser til topps en ide som gikk strålende etter galopp i årsdebuten nå sist. Lovelock kom da gnistrende tilbake etter feiltrinnet, og den varslet form direkte. Står her i en perfekt rygg fra start, og den kan komme fint gjennom på startsiden. Blir det bare litt kjøring da, ja, da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. STOR OBS SOM MÅ PRØVES!

V64-6 :4 Tattoo – Vi avrunder med et mulig sjokk i omgangen. Tattoo er en hest som er bra for klassen, og man skal være veldig forsiktig med å sage den på tirsdag. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og sist i Danmark så avsluttet den helt strålende. Hadde stor fart over mål, og den så omtrent ubrukt ut i målgangen. Inntrykket var rett og slett utrolig bra. Klaffer det med de riktige ryggene på tirsdag så burde denne uspilte ideen dukke opp langt der foran, og vi gir den en skrellmulighet!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.