Lørdag er det Broadway som gjelder

Foto: hesteguiden.com

Frode Hamre er som vanlig i hetluften når det gjelder V75. Lørdag gjester han hjembyen med solide vinnersjanser.

Sportspills meny lørdag:
V5 Bergen: Westergaard har V5-bankeren
V65 Jägersro galopp: Superkveld i Malmö
Tippeligaen:
Full skade- og karanteneoversikt
Tipping: Nå er det mye enklere å spille fra mobil

Bergen travpark er vertskap for denne ukens V75 og det er en spillemessig flott omgang. Jokerpotten vokser stadig og en eventuell alenevinner kan ta med seg hele 28 millioner fra Travparken lørdag. Omgangen er preget av store favoritter, men vi har mye snacks å by på. Vi spiller to bankere lørdag og begge blir klare favoritter i sine løp, men vi velger også å syne omgangens nest største favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Broadway vinner nå
Fredag formiddag så melder Frode Hamre at 1 Hitchcock blir strøket fra V75.6 Da skal bordet være dekket for 4 Broadway Legs som i følge Frode varmet strålende foran eliteløpet på Forus sist søndag, men dessverre galopperte seg bort før bilen slapp feltet.

Gjorde to kanonløp i Bjerkecupen nest sist og holder kanonform. all den tid Thai Broadway ikke viser antydning til toppform, skal dette være grei skuring for Broadway Legs og hesten blir en av våre to V75-bankere på Bergen Travpark lørdag.

Rangering V75-6: A: 4 B: 3-9 C: 7-6-5 D: 8-2

Kan ikke tape...
Det er et begrep undertegnede fortsatt ikke er helt fortrolig med, men slik 7 H.G. Imar (V75-4/V4-1) så ut i seiersløpet for gjestekusk Steinar Hammersborg på Jarlsberg 11. juni, er det ikke lett å se hvordan hesten skal tape dette løpet V75-4. Tom Erik Solberg opp som kusk nå og vi antar at kuskene på innsiden står i bøylene for å slippe teten til H.G. Imar. Vi bruker ikke mer spalteplass. H.G. Imar blir Nettavisens andre V75-banker på Bergen travpark lørdag.
Rangering V75-5: A: 7 B: 6-12-9-2-1 C: 11-5-4-9-3-8-10

Why Lane????
Unghesttalentet 4 Why Lane (V75-3) feide inn til overlegen seier etter over to års pause på Forus sist uke. Hesten som har hatt tre gaffelbåndskader, var god selv om motstanden kanskje ikke var all verden. Blir stor favoritt lørdag, men vi avventer og velger å gardere.

5 New Jersey kan virkelig flytte beina ned startsiden og det er slett ikke utenkelig at hesten overflyr Why Lane. Ole Johan Østre er helt krystallklar på at han skal sitte foran om han kommer dit. 10 Hawking holder kanonform for dagen og blir lite spilt. Se opp .

9 N.Y. Love Game fungerte ikke optimalt i Hamre-debuten i Why Lanes seiersløp sist søndag, men travet da i dødens i sisterunden og hadde vært tredje uten galoppen. Frode Hamre varsler justeringer til denne starten og slik denne opptrådte et par ganger i fjor, er det ingen tvil om at hesten er god nok. . 6 Fast Hooves gjorde et fint løp sist søndag, men har trukket er sjanseartet spor. Formhestene 11 High Photo får også plass på vårt største V75-forslag.
Rangering V75-3: A: 4 B: 5-9-10-6-11- C: 2-3-8-12-1-7

V75-1 - DNT's hoppeserie - 2100 meter voltestart.
Bo Westergaard sender ut både 3 Dreaming Princess og 9 Sanna Bob i V75-1 og begge skal tilmåles solide vinnersjanser. Dreaming Princess har sett lysende ut på slutten, og det var herlig spenst i steget til Sanna Bob sist på Leangen som toer bak nettopp Dreaming Princess. 

1 Viva La Diva Rick var ikke som best sist og vant mest på klassen nest sist i Bergen. Hamre var ikke veldig optimistisk, men hun hoppa står fint til. 5 Matchless holder hysterisk form og kan være en real luring her, selv om Matchless må ha det servert. 4 Punkt Ett tjente veldig mye penger på kort tid og har ikke fått det til å klaffe på slutten. På gamle meritter gir vi henne en sjanse på de to største V65-forslagene.
Rangering V75-1: A: 3 B: 9-1-5-4 C: 7-6-8 D: 2

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V75-2 - Grunncupen Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
11. juni så bankerspilte vi 6 Tinn Jerker i V65-spillet på Jarlsberg, og vel i tet så det helgrønt ut runden fra mål. En knakende god Eigelands Jokeren ville det imidlertid annerledes og Tinn Jerker måtte gi tapt. Også sist på Forus ble hesten storfavoritt, og vant uten å imponere. Lørdag var vi aldri i tvil om at det skulle garderinger på. 

5 Åsakjappen er den meget sannsynlige tethesten og Tom Erik Solberg opp på denne er fort vekk noen meter. Var uheldig på Bergen travpark i sin siste start og er den trolige tethesten her. Så får vi om egenrådige Åsakjappen vil helt inn. 11 Skaffer Elden er i kanonform for dagen og et opplagt kryss.

3 Lyngens Friskus er veldig tøft meldt, men så direkte lysende ut sist og er god fra start. Hester kan som kjent ikke lese. Vi stopper på fire hester i V75-2, men er ikke helt komfortable med det. 1 Lykkje Snert har ikke imponert oss på full vei, og heller ikke 8 Ulan Bator drar fordel av full vei. Dermed dropper vi disse to på våre spilleforslag.
Rangering V75-2: A: 6 B: 5-11-3 C: 8-1-2-10-12-7-4-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V75-4/V4-1 - Hoppeløp - Varmblodshester - 2100 meter autostart.
Ved første øyekast ser dette hoppeløpet ganske så åpent ut, men etter nærmere analyse tror vi seks hester gjør opp om seieren. 10 Minnie Madness og Frode Hamre blir vår favoritt. Denne hoppa har ikke imponert oss nevneverdig tidligere, men har løftet seg markant på slutten og møter urbillig selskap her. Selv fra bakspor må det være en topp vinnersjansen. 

4 Lovisa Mykla gikk et par heidundrende seiersløp i regi Øystein Tjomsland, men stort sett var det bare tull og galopper. Kapasiteten er udiskutabel og kanskje har den nye treneren Kjetil Helgestad fått orden på hoppa. Stor outsider.

8 I Have A Dream har ikke vært kjent for å tåle å bli brukt underveis, men må jo nesten kunne duge her. 1 The Sorceress var bra nest sist, ble derfor hardt betrodd sist, men ville da ingenting. Slik har denne hoppa vært gjennom hele karrieren. Med god kusk og flott startspor, kan hun kanskje overraske her. 5 Randy er bra fra start og kan få tet, Randy er imidlertid variabel i stridsmoralen. Lite spilte 11 C.C. Queen Weber har en viss kapasitet og da tar vi med også denne på de største V75-forslagene.
Rangering V75-4/V4-1: A: 10 B: 4-8-1 C: 5-11-9-6-7-2-12  D: 3

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V75-7/V4-4/DD-2 - Hoppecupen - 2100 meter voltestart.
Nytt tilsynelatende vidåpent hoppeløp avslutter lørdagens V75-runde på Bergen travpark, men også etter å ha analysert dette løpet ser det mer overkommelig ut, tror vi klart mest på strekhestene. 

Fremst setter vi 1 Ulydia som kan "stjele" dette løpet om kusk Ole Johan Østre treffer fra start. Er MILEVIS bedre enn raden. Gikk et helt rått løp etter galopp nest sist, og da stod den på likestart med hester som Lyn Rappa/Briskeby Frøkna. Meget gode hopper det, og her møter ikke Ulydia noe i nærheten av slike hopper.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


3 Fjellrypa er ikke redd for å gå den tunge veien og er helt klart seiersaktuell feilfri, sammen med 2 Tangen Ida som står flott til sammen med Tom Erik Solberg. Disse tre får plass på våre to minste V75-forslag.

All den tid vi nå spiller to bankere etter at Hitchcock blir strøket, tar vi med to strekhester til på det største V75-forslaget. Hardt betrodde 5 Diadem har vi ikke veldig stor tro på, og full vei er neppe noe pluss. Men Kolle opp som kusk og forholdsvis billig motstand trekker opp. 6 Bare Mia er seiersløs på 20 starter, men holder fin form og blir veldig lite spilt.
Rangering V75-7: A: 1 B: 3-2-6-5 C: 11-9-7-14-10-4-12-13-15-8