Lørdag kveld er det Drammen som gjelder

(Scanpix)

Lørdag 19. oktober suste et systemspill fra Nettavisen inn med 361 000 kroner i gevinst i V65-spillet på Drammen travbane. I kveld kan det skje igjen.

Helgen er alt annet enn over når lysene slukkes på Forus travbane lørdag ettermiddag etter at Rogalandsbanen er ferdige med sin V75-kjøring. Da overtar nemlig Drammen travbane med en glitrende jackpotomgang i V65-spillet, der det ligger 581 713 kroner ekstra i sekserpotten

Klikk her for å spille Nettavisens V65-andelslag til Drammen på Eksperten

Med internasjonalt spill vil V65-omsetningen garantert gå over 2 mill NOK lørdag kveld og når det da samtidig er hele 581 713 kroner ekstra i sekserpotten er det strålende forutsetninger for spillerne.

Lørdag 19. oktober var det også V65-kjøring i Drammen en lørdags kveld. Den dagen meldte tipsansvarlig Kurt Leirvåg at det lå voldsomme penger i luften og satte opp et systemspill i fire andeler der hver andel kostet spreke 1500 kroner. De fire som kjøpte en andel den kvelden, kunne smile hele veien til banken da systemet suste inn med seks rette og totalt utbetalte over 361 00 kroner i gevinster.

Klikk her for å spille Nettavisens V65-andelslag til Drammen på Eksperten

Nettavisens traveksperter her i Norge, Kurt Leirvåg og Håkon Einar Hansen, hviler som kjent aldri på sine laurbær og har brukte både fredagskvelden og lørdag morgen til å gjennomanalysere løpene. I forhold til V75-omgangen på Forus der det er en viss fare for middels utbetaling (mange storfavoritter på farten), er det tilnærmet garanti for at det blir gedigne penger på Drammen i kveld. Leirvåg og Hansen har dessverre ikke mer enn 24 timer til rådighet per døgn de heller, og vi kan derfor ikke lage en egen tipsartikkel til løpene i Drammen her på Nettavisen. Men på Eksperten har vi lagt ut en rekke andelslag og for å se utvalget, klikker du på lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens V65-andelslag til Drammen på Eksperten