Løser Nettavisen V65-rebusen?

Flere av kveldens favoritter er i fare og Nettavisen har funnet en meget spennende og lite spilt banker.

Klikk her for tips og vurderinger til V65

Etter lørdagens flotte V75-gevinst er Nettavisen på jakt etter storkroner på Bjerke i kveld. Løpene ser vriene ut på forhånd og vi tror flere av de mest betrodde hestene får problemer med å innfri.

I første avdeling blir danskeimporten 9 Keep On Perfect storfavoritt. Står med tre imponerende seire fra Ålborg, men det er selvfølgelig nærmest umulig å sette den opp mot dagens konkurrenter. Ofte får også hestene en negativ reaksjon når de flyttes og det er langtfra sikkert at Per Oleg Midtfjeld sitter bak en vinner her.

I V65-2 blir hyperraske 14 Jilly like klar favoritt. Den hesten kjenner vi adskillig bedre og vi tror det bare er en hest i feltet som kan slå henne feilfritt, nemlig 2 Eld Pål. Denne har vi sjekket opp status på med treneren.

1 Vikan Sjura tok en imponerende seier i V75 sist, men i kveldens tredje avdeling blir hun overflydd fra start. Hoppa er garantert med å sloss om seieren dersom det løser seg, men storfavoritter i fare for å bli innestengt er alltid lønnsomme å gardere.

Ulf Thoresen-deltaker

Vi tror fire hester gjør opp om seieren i V65-4. Tre av disse blir omtrent like mye spilt, mens 9 av 10 bonger vil forsvinne dersom 5 Running Force innfrir. En meget interessant debut gjør USA-importen 8 Booray for Frode Fladen. Den kommer nok til å kjøre tøft for å overbevise slik at den blir innbudt til neste helgs Ulf Thoresen Minneløp på Jarlsberg.

I den femte avdelingen blir 2 Kluivert dagens største favoritt og vi har god tro på at "fotballtraveren" tar årets syvende seier. Hesten har imponert og står flott til spormessig. Vi bankerspiller på de to minste forslagene, men tar med Jillys storebror på det største forslaget. 9 Norborg er meget kapabel og har vunnet alle sine tre siste Bjerkestarter. Tre av fire bonger ryker dersom andrevalget innfrir, men da må nok Solberg få en fin start og ikke havne for langt på etterskudd.

Tredjevalget bankerspilles

Vi sparer hovedbankeren til V65-finalen. Her blir svenskehesten 1 Rail Candid og 8 Marburg klart mest spilt. Førstnevte blir overflydd fra start, mens Marburg har trukket et elendig spor.

Markert på under halvparten av favorittduoen blir derfor 7 Giant Park vår friske banker. Anderssen-traveren holder god form og vi er ganske sikre på at stallen gir Gunnar Eggen beskjed om å brenne til fra start. Vi tror ingen av konkurrentene på innsiden ønsker å svare ut Giant Park og dermed skal vinnersjansen være meget hyggelig. Rail Candid og Marburg har tøffe avslutninger, men de er avhengig av fullklaff for å ta igjen vår idè. Les om vår banker her.

Vi har denne gangen satset litt hardere på de to største forslagene. De tre forslagene kan kjøpes i boksen oppe til venstre og er på hhv 96, 576 og 1.600 kroner.