Ludde i lunsjen

Foto: hesteguiden.com

Per L. Nilsen tar med seg en flott 4-åring i fra Sverige til lunsjløpene på Bjerke i dag.

Tirsdagen er det som vanlig full fyr i lukene hos Norsk Rikstoto, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Bollnäs i Sverige og på landets hovedbane Bjerke her hjemme. På kvelden kan det spillende publikum se frem til V64-spill til Jägersro på den andre siden av grensen samt til en V65-omgang på Forus i Stavanger, og Sportspill har som vanlig tips til alle arenaer.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det hefter seg litt usikkerhet rundt to av dagens største favoritter i lunsjen på Bjerke, og da spekulerer vi litt forsiktig i mot de to. I V5-1 pådrar 4 Alejandro Hall seg et tungt favorittstempel, men etter at Hamre-traveren slo på en heidundrende startgalopp i debuten på norsk jord, er det vanskelig å stole helt og fullt på ham. I V5-finalen har 1 Kick Hanover et rent gaveløp, men også han sviktet som favoritt sist. Han var direkte dårlig i det løpet, og når 7-åringen har et sølv som best på seks forsøk på Bjerke i regi Kristian Malmin, velger vi å gardere.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En herlig type
Ja, i et varmblodsløp i relativt lavt grunnlag i den tredje avdelingen dukker en hest langt utenom det vanlige opp, og da snakker vi om 4 Womaniazer. 4-åringen var en knallgod vinner i debuten på 17.1 full vei, og etter galopp i den siste starten avsluttet han strålende til fjerde på 17.6 full vei. Han ble sjenert til galopp i det løpet (tapte 30 meter på den insidenten), og trener og kusk Per L. Nilsen hadde i underkant av 15.0 siste tusen på sin klokke.

Sterkt det, og vi tror Look De Star-sønnen kan gå underkant av 16.0 full vei på en fin bane på Bjerke allerede. Det skal rekke langt mot dagens konkurrenter, og han står i et perfekt spor bak startbilens vinger. Det er snakk om autodebut, men i startvognprøver har vår banker for dagen oppført seg veldig fint. Da tror vi den biten skal kunne gå greit, og vi synes dette ligner en real klasseklatrer.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider
I et åpent sprintløp i den fjerde avdelingen kommer 10 Belmont tilbake etter litt pause, og kapasiteten på 9-åringen er fin. Han vant fire løp i fjor, og han holdt toppform på denne tiden og utover. Treningsrapporten er relativt gode, og da synes vi han bør vurderes tidlig. Det er ikke all verdens klasse på deltagerne i dette løpet, og da synes vi Rite On Line-sønnen er vel lite spilt med sine 8 %