Gå til sidens hovedinnhold

Ludde klinker til

Lutfi Kolgjini og hans stallhester har hatt en fantastisk innledning på 2014. I kveld styrer Ludde Nettavisens V64-banker på Åby.

Vi står foran en fantastisk travhelg med V75 fra Leangen som hovedattraksjon. Torsdag er det full fyr på travfronten med V4 fra Ørebro, lunsjtrav fra Bjerke og en enestående vrien V65-omgang fra Bergen travpark. I tillegg til V64 fra Åby torsdag kveld.

Nettavisens travredaksjon jobber på høygir hver dag for å gi dere lesere den best tenkelige informasjon. Til kveldens V64-omgang på Åby har jeg hatt en herlig samtale med Preben Søvik som sammenb med Lutfi Kolgjinis sønn deler på oppgaven som såkalt førstemann på Kolgjinis gigantiske treningsanlegg på Vomb ca fire mil fra Malmø. Unge Preben (24 år gammel) er sønn av travtrener Lars Magne Søvik og har jobbet på Kolgjini-stallen de siste tre årene.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.

HTML EMBED


Siden jeg var "sugen" på å lansere 7 Radiuex som min V64-banker i kveld, så var selvsagt Preben mannen å nå. Preben ga grønt lys og kunne fortelle om strålende treningsjobb.

Radiuex trener strålende
- Radiuex er vant til å møte bedre hester enn dette og ble matchet i harde lag i treårrssesongen i fjor. Visst har vi respekt for 2 Pepe Di Jeselo, men min oppfatning er at Radieux er den beste hesten, sier Preben. Som legger til at hesten har trent strålende og kommer til start i full løpsform.

Her kommer Lutfi til å dra til fra start med startraske Radieux som gikk i vinterhvile etter å vunnet consolation til det italienske Deby 26/12 i fjor og landet på råsterke 13.4 full vei i det løpet. Radiuex var litt variabel i fjor, men slik stallhestene til Lutfi Kolgjini går om dagen er det all grunn til å tro, at vi får se en solid Radiuex allerede i årsdebuten. Radieux blir kanskje ikke spillefavoritt og da er det enda morsommere å gå mot spillelukene.

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED

Johnny gråter ikke
Med all respekt for Conrad Lugauer, så er det forskjell på hans kuskeegenskaper og på Johnny Takters. I V64-2 skal 2 Don't Cry få stifte bekjentskap med Johnny Takter for første gang. Hoppa holder kanonform for dagen og selv om andrespor volte er et lite minus, betyr det trolig lite når distansen er 2640 meter. 4 Echauffour og Flemming Jensen blir blytunge favoritter i V64-2. Vi betaler for 2 Don't Cry (blir ikke mer enn et tredje/fjerdevalg) på samtlige spilleforslag.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken