Luketømming?

Foto: hesteguiden.com

Arvika byr på herlige V64-løp denne mandagen, og vi klemmer til med et friskt bankerspill i en omgang som kan gi fine penger!

På kvelden denne mandagen kan det spilles til en V64-omgang til grensebanen Arvika, mens det er Drammen travbane her på berget, som er arrangør av kveldens V65-løp. Vi på Sportspill jobber på, og vi har tips til begge baner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter en litt stille periode på tipsene hvor det har vært mye stang ut, ble det litt klaff i helgen på Jarlsberg for oss på Sportspill. Det ble seks rette i V75-spillet på lørdag, og i V5-spillet prikket vi fem rette på våre to største spilleforslag til en utbetaling på fine 18 560 kroner.

Det ble enda bedre på søndag, når samtlige av Håkon Einar Hansens andelslag gikk inn med seks rette til en utbetaling på rundt 6 500 kroner pr. stk. i V64-spillet. I tillegg satt V5 klokkerent på våre to største spilleforslag til en utbetaling på 4 577 kroner samt samtlige V4-forslag til en utbetaling på 1 662 kroner, og da får vi håpe på at vi nå kan komme inn i en ny stim!

Innleveringsfrister Arvika
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi går i mot storfavoritten!
I V64-1 i kveld kommer 7 Goober til å bli klar favoritt, men vi går i mot. Han imponerte sist etter en lengre pause, og vil nok gå ytterligere fram med løp i kroppen, men i dette løpet har vi et herlig spilleobjekt. 2 Pershing Boy har undertegnede jaktet i en lengre tid, og i kveld er det dags for seier!

Great Challenger-sønnen står helt perfekt inne i dette løpet, samtidig som han har fått et helt perfekt startspor. Han har vært ute mot gode hester hele tiden nå på slutten, og gjort gode prestasjoner gang på gang. Tredje sist på Årjäng avsluttet han flott innvendig på oppløpet, og ble toer bak gode Cool Caviar.

Nest sist sto han håpløst til i spor 12, men han avsluttet fint ute i sporene til fjerde i et løp som ble vunnet av Super Ferrari, og det skal sies at Pershing Boy var ikke langt bak en så god hest som Bear Beta i mål. Sist på Årjäng fullførte han anstendig til andre fra lederyggen på gode Val d’amour, som er en kanon.

Han noterte sterke 1.14,5 over 2640 meter voltestart sist. I kveld møter han helt riktig motstand, og han står helt riktig til. Er herlig bankerspill siden han ikke er favoritt i øyeblikket, og vi kan ikke dy oss. Han har kun 20 % av innsatsene på seg i kveld, og da er vi nødt til å løpe til lukene denne mandagskvelden.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Fornyet tillit
Undertegnede hadde ståltro på 1 Global Investment som kommer ut i V64-finalen sist på Kogsvinger, men da møtte han rett og slett en hest som var for god. Broadway Legs stakk rett til tet, og da ble oppgaven tung for Global Investment som fikk en tung tur underveis, men innsatsen til sølv var god.

I kveld står han perfekt til i spor 1 bak bilen, og han veldig rask de første meterne. Det er nok ingen i dette feltet som kan ta en lengde på Global Investment fra start, og da skal dette være en solid vinnersjanse. Björn Goop dominerer på Arvika, og det kan fort bli en ny fin kveld for Goop i dag.

Global Investment er en klassehest (tjent over 6 millioner kroner), som kommer ut på drømmedistanse, og i fra et perfekt spor skal dette være en kjempe sjanse til å lede dette løpet fra start til mål. Oldtimeren er vant til å møte klart bedre hester enn dagens konkurrenter, og vi kan ikke gardere denne i kveld.