Lukrativ lunsj?

Black November og Oddmund Wallevik jakter den andre strake triumfen i V5-2 i lunsjen på Bjerke i dag.
Black November og Oddmund Wallevik jakter den andre strake triumfen i V5-2 i lunsjen på Bjerke i dag. Foto: Hesteguiden.com

Det kan ligge fine penger i luften i lunsjen på Bjerke i dag, og vi bankerspiller en hest som imponerte oss voldsomt sist.

Spill til lunsjløpene på hhv Visby i Sverige og på Bjerke i Norge åpner denne tirsdagen hos Norsk Rikstoto, mens det til kvelden kan spilles til en V64-omgang på Eskilstuna på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Forus i Stavanger her på berget.

Les også:Visby byr opp til fest

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Det er en småvrien lunsj på Bjerke i dag, og vi ser ikke helt bort i fra at det kan dukke opp noen overraskende vinnere. I V5-1 holder favorittene dunkel form (5 What A View og 9 Cristal B.R.), og det gjør også favorittene i V5-4 (2 Joran og 7 Trysilbjønn). Da garderer vi bredt i de to løpene i håp om en smell, men bankeren var vi aldri i tvil om i lunsjen på Bjerke i dag.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Rå sist, vinner igjen?
I et varmblodsløp i V5-2 i lunsjen på Bjerke i dag står 12 Black November litt ille til, men vi tror likevel han er fremst på streken, når pengene skal fordeles til slutt. Vi ble mildt sagt imponert av 5-åringen ved triumfen på 17.8 over 2640 meter sist, og vi bankerspiller på tross av et dårlig spor i dag.

Han knuste Young Gunner i fra "dødens" sist, og en hest som Marple var helt sjanseløs på å utfordre ham til slutt, etter at hun hadde fått et pent opplegg underveis. Sterkt det, og han er trolig ytterligere forbedret med løp i kroppen etter en mindre pause. Billig i mot i dag, og vi tror han vinner igjen.

Få vinnerkandidater
I et nytt varmblodsløp i relativt høyt grunnlag i V5-finalen kan vi ikke få øyet på mange vinnerkandidatene, og vår favoritt blir 3 Dorado. En kjapp sprint ikke er noen fordel for ham, men han skal uansett tilmåles solide vinnersjanser i dag (god til sjette på 14.9 full vei i fra "dødens" i tøft lag sist).

Fra tet er 4 Chippon snakk om hesten å fange til slutt, og han må krysses på alle bonger. Formen etter lang pause er litt uviss, men han er en meget habil sprinter på sitt beste (forutsetningene er således fine for ham). Det er intet å utstte på kapasiteten til 6 Express Pepper, og han er tidlig aktuell i dag.