Lumjor i enkle omgivelser

Lumjor er normalt minst en klasse bedre enn hestene han møter på Bergen travpark i kveld.

Klikk her for Nettavisens V5B-tips

Her kan du laste ned løpsprogram

Det er liten tvil om at 8 Lumjor og Svein Ove Wassberg skal ha en kjempesjanse til å ta seg av den tredje avdelingen i B-spillet på Bergen i kveld. 8-åringen vant hele åtte løp i fjor og yppet seg mot landets bedre kaldblodshester ved enkelte anledninger. I dag møter han mildt sagt enkelt selskap - det eneste som taler i mot er at hesten har hatt fire måneders løpspause. Treningsrapportene er dog gode, og hesten var faktisk matchet mot lørdagens eliteløp på Bjerke (Jacob Meyers pokal).

Vi tror derfor formen er god nok til å slå denne gjengen, og bankerspiller den store favoritten på de to minste forslagene. På den største bongen spanderer vi også et kryss for stallkameraten 7 Eldjor. Denne er vanligvis en klasse dårligere, men skulle Lumjor være for tung i kroppen står ihvertfall Eldjor klar til å overta fra en gjeng formløse strekhester. Treningsrapportene er dessuten meget gode etter at hesten var svak i løpene før jul.

Ny tipsklaff?
Det har rent inn bra med gevinster på våre eksperttips den siste tiden. Søndag ble det som kjent 7.411 kroner på vårt lille 80-kroners forslag, mens dagens lunsjtrav på Bjerke også ble et plussforetagende. Begge våre bankere innfridde, og våre to største forslag klarte 5 rette med glans. Det mellomste til 360 kroner utbetalte 3.910 kroner, mens de som spilte det store til 1.452 fikk dobbelt så mye. Dette skyldes at vi spilte alle 11 hestene i siste avdeling. Her kom det dog inn en sen strykning, og når førstevalget innfridde betyr det at man får V5 to ganger - altså 7.820 kroner.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag til kveldens løp - disse er på hhv 100, 400 og 1.152 kroner.