Lunsj for folket

Folkehesten Drammen, Nume Elden og Pål Sem skal i ilden i V5-2 i lunsjen på Bjerke i dag.
Folkehesten Drammen, Nume Elden og Pål Sem skal i ilden i V5-2 i lunsjen på Bjerke i dag. Foto: Hesteguiden.com

Folkehestene i fra Skien og Drammen starter i lunsjen på Bjerke i dag, og vi tror de følger opp suksessen til Avalon i går.

Spill til lunsjløpene på hhv Boden i Sverige og på Bjerke i Norge starter dagen hos Norsk Rikstoto denne tirsdagen, og i lunsjen på landets hovedbane i dag, tror vi det blir mer suksess for Folkehestene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Folkehesten er et konsept hvor de forskjellige banene rundt om i det ganske land har solgt 1000 andeler i en utvalgt hest til en utvalgt trener i regionen, og på Bjerke i går fikk vi se en bejublet triumf for Folkehesten Bjerke, Avalon.

I lunsjen på Bjerke i dag kan det blir folksomt på tråkka igjen, all den tid både 7 Nume Elden i V5-2 og 9 Osceola i V5-5 har 1000 andelseiere hver seg. Vi har god tro på at begge følger opp suksessen til Avalon på Bjerke i går, og vi bankerspiller begge, mot relativt svak motstand.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Nå kommer seieren
Folkehesten i fra Drammen skal i ilden i et kaldblodsløp i lavt grunnlag i V5-2, og da snakker vi om 7 Nume Elden. 4-åringen har så langt ikke vunnet løp i sin karriere, men det tror vi det blir en endring på i dag. Han har gått tre fine løp i år, og innsatsen til sølv på 33.6 full vei sist, var god.

I det løpet gikk han pigg i mål bak gode Kolnes Tom, og i dag støter han ikke på konkurrenter av sistnevntes kaliber. Da tror vi det skal være snakk om en solid vinnersjanse, og vi bankerspiller. Hesten løste fint bak startbilen i et kvalifiseringsløp til Kriteriet i fjor, og vi tror han sitter tidlig i tet i dag.

Møter ikke Lionel i dag
Det har vært litt stille i fra Folkehesten i fra Skien så langt i år, men 9 Osceola som kommer ut i et varmblodsløp i V5-finalen i dag, viste "tenner" sist. Der fikk han sølv på fine 15.4 full vei bak svært gode Lionel, og trener og kusk Tom E. Solberg hadde rundt 12.0 siste tusen på klokka i det løpet.

Sterkt det, og i dag slipper han å møter hester som Lionel. Det er ikke veldig tøft i mot i dette sprintløpet, og vi bankerspiller. Bakspor på en kjapp sprint er selvsagt aldri gull på raske sommerbaner, men han har i hvert fall en fin rygg i fra start (og kusk Tom E. Solberg er veldig på hugget om dagen).