Gå til sidens hovedinnhold

Lunsj i Trondheim

Vi prøvde denne hesten banker sist, men da ble det for langt frem. Mandag er forutsetningene perfekte.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter en heidundrende helg med Unionstrav fra Färjestad og kveldstrav fra Forus lørdag, samt stor galopp fra Täby søndag, er det bare å bla om til en ny ukesmeny fra Rikstoto. Mandag er definitivt ingen hviledag og det er nok å ta tak i.

Ukesmenyen starter med V4 fra Axevalla og fortsetter deretter med lunsjtrav fra Leangen. Til kvelden er det V65 fra Umeå i Nord-Sverige og V65 fra Klosterskogen her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Leangen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kan få tet nå
Vel vitende om at 9 Crusioux er en sannsynlig vinner i V5-2 (vi bankerspiller på det minste forslaget), må vi bare prøve en annen variant på lunsjtravet på Leangen mandag. Vi beveger oss til V5-3 og det som ikke blir en favoritt i spillet. Vi snakker om 5 Synjo Star som vi bankerspilte vel dristig på Leangen for fjorten dager siden. Det er en kjent regel at spor tolv på sprint er vrient og vi må bare beklage den varianten. Men forsøket var bra det når vi prøvde oss på Synjo Star. Roar Walsøes svært fine femåring avsluttet strålende, men rakk ikke frem til bedre enn andreplass.

Mandag er spor tolv byttet ut med spor fem bak bilen og hesten har nå fått to løp i kroppen etter svært lang pause. Roar Walsøe meldte til undertegnede søndag formiddag at han var nødt til å prøve mot teten her og at hesten hadde vært riktig fin i et treningsjobb sist uke. Vi har den aller største respekt for 2 Chanto Photo, men kan ikke forestille oss at denne har fordel av sprint og Edvard Kristiansen må nok kjøre på sikkerhet fra start., Synjo Star viste ved flere anledninger i fjor at han holder V75-klass, når han er frisk. Fra tet tror vi ikke hesten taper dette og vi klemmer til med et helfrekt bankerspill på 5 Synjo Star i V5-3.

Skrell i V5-1?
12 Sean Trot blir neppe hardt betrodd av spillerne i V5-1, men vi må varsle litt for den slitesterke 12-åringen. Han holdt koken flott i sølehavet på Leangen for en drøy måned siden og tolvtespor er ikke så ille i et amerikanerløp. Det er flott odds i hesten mandag og i et felt uten de store kanonene ser vi slett ikke bort fra at Odd Arne Kjøsnes seiersdefilerer bak 12 Sean Trot etter V5-1.

Kommentarer til denne saken