Lunsj med helfrekk banker

Gomnes Vesla og Cato Antonsen.
Gomnes Vesla og Cato Antonsen.

I en sedvanlig flott lunsj-V5 fra Drammen lanserer Nettavisen ei fartsfylt hoppe som sin hyperspennende lunsjbanker.

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
V4 Årjäng: Mjølnerøds eventyruke
V75 Halmstad: Erik innleder festkvelden
Oddstips 1: Europa-fotballen er i gang
Oddstips 2:
Brutal slutt på ferien

Vi har en gedigen torsdag foran oss, der det skal kjøres travløp til nærmere midnatt. Menyen består av V4 fra Årjäng, deretter lunsjtrav fra Drammen. Drammen fortsetter igjen til kvelden med V65 og V5-spill, og i tillegg er det ekstra V75 fra Halmstad der Sprintermästeren er det store hovedoppslaget. Vi har naturligvis tips til alle baner og til V75-løpene på Halmstad introduserer vi rutinerte Mats Persson som ny tipsekspert i Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Onsdag lanserte vi en vidunderlig V65-banker på Kongsvinger i form av andrevalget Viktor K. i V65-5 og meget overraskende fikk man nesten fire ganger i vinnerspillet på hesten som vant sprettlett. Dessverre så var vi for dårlige på 12 Høstbo Fredrik i V65-1 og dermed ble det "bare" seks rette på et systemspill som dog betalte tilbake 32 488 kroner. I tillegg  ble det fem femmere på 20 andre andelslag (235 per stykk) og fem femmere på det største V65-forslaget på Nettavisen, så vi spilte inn ca 60 000 kroner på Konsgsvinger onsdag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


I tillegg spilte vi samlebonger på alle kupongforslag til V4-løpene Visby onsdag og fikk helt rett i det og der spilte vi totalt inn nærmere 50 000 kroner. På Bornholm ble det fem rette på samtlige spilleforslag (829 kroner i utbetaling), så tipsformen til Nettavisen er fortsatt meget bra og totalt spilte vi inn ca 130 000 kroner onsdag. 

Torsdagens lunsjomgang i Drammen er som vanlig ikke lettløst og da leter vi nedi stokken og fant noe svært så spennende.

Vi knaller til
Den åtte år gamle hoppa 5 Gomnes Vesla (V5-3) gjorde sin første start for Gøran Antonsen på Momarken 17. juni og vi fikk se en meget forbedret hest. For pappa Cato Antonsen dundret hoppa til tet og så strålende ut til hele 19 ganger pengene.
Hoppa som i hele sin karriere har vært trent av eieren Sigurd Helmen fra Hadeland, hadde åpenbart hatt godt av trenerksskiftet. Vi var i kontakt med Cato Antonsen i formiddagstimene torsdag og han var rimelig sikker på at ahn sitter bak den beste hesten.

- Det er nok likevel galopprisiko, sier Cato. Men jeg kjører til fra start og kommer jeg foran er det en meget sannsynlig vinner, hevder Cato. Vi tar sjansen og bankerspiller 5 Gomnes Vesla i V5-3 og hoppa kommer ikke til å bli favoritt, og det er naturligvis meget spennende.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Tre hester i V5-5
V5-5 er et monteløp og her vil vi varsle for 4 Ante.  Hesten står med to fjerdeplasser i sine to siste monteløp, men har støtt på skarp motstand i begge disse løpene. Kapable 3 Zetus debuterer i monte i dag og blir favoritt i dette løpet. Denne skal ris av Silje Hogner som ikke har vunnet løp på 17 starter i år, og Zetus har ikke vist seg å være en løve over 2100 meter. I tillegg er selvsagt Kristine Kvasnes aktuell med 10 Spirit Scot.