Dagens oddstips fra Sportspill.no: Bergen holder pusten

Klikk her for V5-forslagene

Vi satser samtlige av dagens lunsjkroner på duoen 7 One Lomomba Siem (V5-1) og 1 Buddy (V5-5). Førstnevnte var knallgod sist. Hoppa galopperte i første sving da Vidar Hop måtte korigere henne. Fra jumboplass avsluttet hun strålende til seier. Motstanden var ikke all verden, men dagens konkurrenter skremmer heller ikke vannet av noen. One Lomomba Siem er normalt travsikker. Forrige mandag var trener Lars Magne Søvik sikker på seier. Han er neppe mindre sikker foran dagens løp med innsatsen sist friskt i minnet.

1 Buddy skal vinne V5-finalen. Han er veldig startrask og normalt travsikker. Galopperte i Skien tidligere i år, men det skyldtes at man satte på stengt hodelag. Da ble han for hissig. Den tabben gjentar seg ikke. I de siste startene har Buddy vært svært god. Aller sist på Biri under NM. Selv om han endte opp uten premie gjorde han en flott avslutning i kulissene etter galoppinnslag. I dag er konkurransen helenkel. Et naturlig bankerspill.

I de øvrige tre løpene åpner vi for at det kan komme noen overraskelser.

5 Super Chell (V5-2) leverte en frisk siste 500 meter i prøveløpet og travet 18,3 helt uanstrengt. Så veldig forbedret ut og blir vår klare favoritt selv om han ennå ikke har vunnet i sine fire starter. For de som satser frisk kan det være en småfrekk banker. 6 Game Over Land har kapasitet for seier. Treåringen gikk et fint løp sist og var tydelig forbedret. Fyresdal-hesten er aktuell om han fortsetter fremgangen. 8 Korean Dior er rask fra start, men må kjøres litt på sikkerhet i svingene siden han er usikker og urutinert. Feilfritt har han en viss mulighet. 2 Lady Portia har ikke imponert, men kan en gode del. Friskusen Tom Erik Solberg får sjansen som kuskemakker i dag.

Annonse: Hva byr milliongutta Øivind Grøstad/Rolf Lerum på i dag?

Vinner feilfritt!
1 Optisk Lyn (V5-3) er den beste hesten. Vi snakket med Eirik Høitomt som hadde følgende å si om sjansene i går kveld:
- Han er flink fra start. Jeg har god tro på at vi kan forsvare sporet. Han virker mer stødig når han kommer foran. Jeg er optimist og har god tro om han ikke finner på noen sprell. Han er litt usikker så jeg tør ikke love seier, sier Høitomt.

Klikk her for å levere eksperttipset fra Sportspill.no

Optisk Lyn jager i dag sin fjerde årsseier. Feilfritt er han en klink vinner. Skulle han galoppere er det mange om beinet. 8 Ariladden avsluttet strålende sist. Han galopperte håpløst i en omstart. I den gyldige starten valgte kusken å safe fra start. Ariladden avsluttet fortest av alle. 6 Bø Katinka er bra på sitt beste. Skulle hun gå feilfritt har hun en svært god trippelsjanse. Kan også vinne om det klaffer med løpsopplegget. 7 Stumne Sirius er håpløst usikker, Vi har snakket med Arild Berås som har god tro på seier dersom han ikke galopperer. Galoppene kommer imidlertid som brev på posten. 9 Hvatt Oda skal smyge i det lengste. Ikke ueffen om hun får alt sydd opp i nåværende form. 11 Slutt var mye forbedret sist, men nå er sporet svært sjanseartet.

I V5-4/DD-1 tror vi 2 Mr.Ek har en fin mulighet på tet fra start til mål. Løste fort bak bilen da han vant fra den posisjonen i Drammen i den nest siste starten. 1 Nordstjernen er en aktuell utfordrer. Kan få et optimalt opplegg fra innersporet og kan avslutte fort om han får spare speeden i det lengste. Vinner fra siste indre? 6 Morgan Kane er mye forbedret. Malmin fortalte søndag kveld om en hest på vei mot formen. Han skal strekes, befalte Malmin overfor Sportspill.no. 3 Cashback er herdet fra tøffere selskap. Han må med på alle bonger i dag. 12 Kentucky Glide bommet i sportrekningen, men er kanskje den beste hesten. Er best når han er med der fremme, men vi tør ikke utelate Jahre-hesten om han skulle få klaff underveis. Motstanden er tross alt ikke den tøffeste.

For V5-forslag tast her . Ønsker du DD-tips trykker du her