Lunsj med smell

Lars Anvar Kolle (her bak Espace Boko) kusker favoritten 1 Waldemar M.M. i V5-1 på Drammen tirsdag.
Lars Anvar Kolle (her bak Espace Boko) kusker favoritten 1 Waldemar M.M. i V5-1 på Drammen tirsdag.

Drammen byr på en herlig utfordrende V5-lunsj tirsdag og det lukter store penger lang vei.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Hagmyren: Ny lunsjsuksess?
V64 Axevalla: Millionjackpot med Magnus
Oddstips tirsdag: Tittelforsvarer på ny pokaljakt

Vi har en strålende trav-tirsdag foran oss med fire stevner å spille til. Det hele starter med V4 fra Hagmyren, før Drammen overtar med en fantastisk spennende lunsj. Tirsdag kveld jakter Rolf Lerum nye fremganger på Forus, Rolf som spilte inn over 50 000 kroner på Jarlsberg mandag, og på Axevalla er det jackpot og drøye 1,2 mill SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Etter en spillemessig bra helg, fortsatt suksessen for Nettavisens travtips mandag. I Sverige ble det klaff for det aller minste spilleforslaget både i V4 og V64. På Romme ble det lille V4-forslaget ( innl.pris kr 128) belønnet med 624 kroner. Og i V64-omgangen fra Färjestad mandag kveld ble det lille V64-forslaget (innl.pris kr 128) belønnet med 488 kroner tilbake. I DD-spillet ble det også fin uttelling, spesielt på Romme da det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake pene 1 304 kroner.

Når det gjaldt Rolf Lerums V65-tips til Jarlsberg mandag, ble det også svært fin uttelling. Hans obshester 3 Ann's Kor T. (V65-1) og femtevalg i spillet og hans strålende ide i monteløpet i V65-3 ( femtevalget 1 Oro Mission) vant begge sine løp. På det aller minste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 180) ble det to femmere og pene 622 kroner tilbake. På Eksperten suste to av hans systemspill (fire andeler a kr 1000 på begge) inn med seks rette og meget pene 20 917 kroner tilbake på hvert av dem.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det er ikke noe nytt at Drammens lunsjmenyer er utfordrende og tirsdagens lunsj, er ikke noe unntak. Bankerkandidatene står ikke i kø og når en hest som 6 Odins Eld i V5-4 er markert på voldsomme 70 prosent av innsatsene, roper vi varsko her og tror på gedigne lunsjkroner.

Vinnerviljen?
Nevnte 6 Odins Eld har naturligvis en bra vinnersjanse i V5-4, men burde vel strengt tatt vunnet sist på Klosterskogen for at vi hadde gått all-in. Hyperkapable 7 Jærvinn S.K. er nok minst like bra på kapasitet, og underspilte 10 Ty Linn (med Geir Vegard Gundersen opp som kusk) hører også hjemme på kupongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Favoritt i uggent spor
I V5-2 bankerspiller vi 8 Espoir Boko på de to minste V65-forslagene, men også her er det litt grunn til å spille spørsmål ved vinnerinstinktet. Greit at hesten har fått litt tøffe løp i sine to første starter her til lands, men åttendespor i Drammen er og blir en utfordring. Fra et bedre startspor hadde vi garantert bankerspilt på samtlige spilleforslag, men nå betaler vi også for 6 Leila Lind (trolig tethest, men svak etter galopp sist) og storoutsideren 1 Mable Classic (som endelig har trukket et bra startspor). 

Pengene ligger i første
Kanskje vurderer vi V5-1 feil, men når enkle 1 Waldemar M.M. blir stor favoritt, er det grunn til å være på vakt. Nå er riktignok løpet utskrevet for hester med maks 200 startpoeng og da er det klart at kvaliteten på løpet er svakt. Men vi spiller uansett alle hestene i V5-1 på samtlige spilleforslag og ber om "hjelp".