Lunsj på Valla

Illustrasjonsfoto fra Solvalla.
Illustrasjonsfoto fra Solvalla. Foto: hesteguiden.com

Solvalla byr på V65 og V4 fredag ettermiddag. Det kan ligge riktig fine kroner i luften.

Sportspills meny fredag:
V64 Kalmar: Heiskanen i dur og moll
V65 Biri: Vi banker en favorit
Oddstips 1: Monaco står svekket tilbake
Oddstips 2: De har banket på himmelens dør
Tippekupong fredag: Helgevorspiel med tippekupong

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Vi er kun EN dag unna ukens desiderte høydepunkt. På lørdag venter det altså en gedigen Norsk/Svensk V75-omgang. Her er det DOBBEL-JACKPOT I V75, og hele 27 millioner ligger ekstra i potten. Er du alene om å ha syv riktige, ja, da kan du cashe ut svimlende 92 millioner. Vi jobber for fullt med løpene, og kommer tilbake med fyldige tips i løpet av fredagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Før den tid skal vi gjennom en fredag der to av stevnene skal avvikles i Sverige. Solvalla byr på V65/V4/DD fredag ettermiddag. Til kvelden er det V65 på Biri, mens Kalmar på den svenske østkysten står som arrangør og vertskap for V64-omgangen fredag kveld.

Spiken
3 Askö Q. (V65-4/DD-1/V4-2) har matchats företrädesvis över lång distans, men är effektiv även över medeldistans. Nu lär han ha siktet tidigt inställt på ledningen och från den positionen lär han bli svår att komma åt. På   V4-systemen dubblar vi med 7 Love You Fox som gör intressant debut i Timo Nurmos regi.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Luringen
2 Uppy Smiling (V65-2) har hög kapacitet och är gynnad av att det är bilstart den här gången då han är osäker i volt. Han är inte så snabb första biten, men desto starkare till slut och har form att vinna ett sådant här lopp.