Lunsjbanker i ”billige” omgivelser

Nettavisen singelstreker Miami Peach som har en svært overkommelig oppgave foran seg i V5-finalen under dagens lunsjtrav på Bjerke.

Klikk her for gratis V5-tips

Klikk her for å laste ned program

Utfordringene står i kø under dagens lunsjtrav på Bjerke, og belønningen for de som prikker fem rette vil nok bli av det solide slaget.

Leder rundt om?
Ja, det tror vi 5 Miami Peach og Frode Hamre gjør i V5-finalen. Dream Vacation-datteren har dokumentert form, og mot svært overkommelig motstand mener vi bestemt at det dreier seg om en solid vinnersjanse.

Vi "låser" den innledende avdelingen på to hester som vi mener hever seg noe over mengden. Duoen 3 Goldmatic Pil og 10 Go Tilly er ikke av den stabile sorten, men på kapasitet er det snakk om de to klart beste hestene. Vi satser på at en av de får klaff på løpet, og sender oss helskinnet igjennom V5-innledningen.

Åpent
3 Memphis Bell blir favoritt i den andre avdelingen, en tynn sådan. Super News-datteren vant i ”skrotlag” etter pause i sin siste start på Biri, og vi har vondt for å se at hun legger på til to. Vi synes løpet ser vidåpent ut, og garderer bredt.

Bingopreget også i den tredje avdelingen, og det kan fort komme en smell. 7 Pål Støveren kommer ut etter pause i fra et vondt spor, og er ingen trygg favoritt.

Seks hester skiller seg ut i den fjerde avdelingen der 2 Icora Africa muligens kan avlegge sitt maidenship. Soir Des Tibur-datteren har dog ikke vist seg som den tøffeste i klassen, og vi vil gjerne se at hun kan gjøre grovjobben selv før vi singelstreker.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 420 og 1.584 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Løpene vises på NRK2 kl. 13.37

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin