Lunsjbanker med fransk styrke!

Nettavisen singelstreker Emile De Mill i nok en vrien lunsj-rebus på Bjerke.

Klikk her for gratis V5-tips

Klikk her for å laste ned program

Den ene spillenøtten avløser den andre, og det kan fort gå mot fine penger for de som prikker V5`en.

Banker
Vi stoler på fransk styrke i V5-4 i form av 9 Emile De Mille og Geir Vegard Gundersen. 3-åringen har til gode å vinne løp til tross for flere sterke innsatser, men i dag tror vi det er dags for årets første triumf. I en feilfri utgave mot svært overkommelig motstand synes vinnersjansene gode.

Åpent
Ikke mange plussvarianter på farten i den innledende avdelingen, men vi håper våre fem hester er med å gjør opp om seieren.

En duo skiller seg litt ut i V5-2 i form av 5 Mr. Peto og 9 Riverside Rambo. Uansett kan det skje litt av hvert i dette løpet, da de to nevnte ikke akkurat er kjent for å rade opp.

Kapasitet og dunkel form må sies å være fellesbetegnelsen på de tolv startende i den tredje avdelingen. Vi frykter en smell også her, og bred gardering kan vise seg lønnsomt.

Noe mer oversiktlig i V5-finalen, der fire hester hever seg noe over mengden. Det lukter tempo på løpet, og vi tror vinneren dukker opp fra de bakre regioner. Vår favorittduo har varslet form, og dukker ventelig opp helt der fremme. Les om disse her.

Ekspertforslag
Vi har som vanlig satt opp tre ekspertforslag som kan kjøpes i boksen oppe til venstre. Forslagene til lunsjen denne torsdagen er på hhv 120, 360 og 1.680 kroner.

Har du ikke allerede registrert deg som Nettavisenspiller tar det deg bare et par minutter å gjøre dette.

Kjøp en kupong og følg løpene live på NRK1 kl. 13.37

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin