Lunsjbanker ordner gourmetmiddag

Foto: Hesteguiden.com

I dag er det bare å gå til lukene. French Destiny holder lekestue i V5-4/DD-1.

Klikk her for V5-forslag til Bjerke
Billgere løp får han ikke, og vi tror ikke han taper heller. 1 French Destiny har en skreddersydd oppgave i dagens lunsjtrav på Bjerke. Han er kjapp fra start og skal lede V5-4/DD-1 hele veien. Hesten til Trond "Buller'n" Anderssen har sett strålende ut i treningsarbeider. I årsdebuten svek han med galopp i den første svingen etter at han så strålende ut i varmingen tidligere på dagen. Husk at denne hesten har vært ute mot langt skarpere motstand. Han var ute i flere av sine løp mot årgangseliten i fjor uten at han dummet seg ut. Trolig er det bare å bestille bord på den beste gourmetrestauranten i kveld. French Destiny fikser den saken. Så får vi bare satse på at det kommer et par skrell utenom.

En annen bankerkandidat er utvilsomt 5 Pia i V5-3. Hoppa strålte fra dødens sist hun var på Bjerke og motstanden er faktisk enda lettere nå. Jeppe Juel er litt usikker på henne, men normalt viser hun konkurrentene ryggen. Skulle hun svikte har vi litt tro på 9 Frenchip G.T. Hun gikk sitt beste løp sist og virker å være på vei mot formen. Hester som 3 Vanda Palema, 4 Shadow Of The Wind og 6 Lonely Master er andre garderingsobjekter.

4 Kapten Morgan har en fin oppgave. Svensken er flink fra start og laddes for tet. Om du går inn på Rikstotos løpsarkiv kan du se han sitter stengt på Momarken. Han var ikke som best sist og må vise bedre. Treningsrapportene er imidlertid såpass positive at han skal duge i enkel lunsjsammenheng. 10 Ste My Pride gikk bra etter galopp sist. Fikk en pause etter det løpet, men skal regnes direkte på sin fine kapasitet. Vi har sett denne hesten ha gjort flere fine løp i kulissene og hun skal strekes på alle kuponger. 2 Habbjack kommer ut etter to års pause med et intetsigende prøveløp. Den gamle vallaken har bare en seier på 36 starter. 12 Venus Hornline runder de fleste feilfritt. Med tempo stiger hans sjanser. 5 Boot Camp er milevis bedre enn raden og er en luring.

Kjøp eksperttips fra Sportsspill her
3 Komnes Lydia (V5-2) har ikke vunnet i sine fire starter, men hoppa har møtt gode hester. Vi har god tro på henne i dag om hun ikke galopperer. 2 Thili Frigga avsluttet bra etter startgalopp i tøffere selskap sist (Balder Stjerna vant). Hun er selvskreven på enhver kupong i dag. Ellers er 6 Løset Elden bedre enn raden. Han gikk et fint løp på Momarken nest sist og er trolig moden for en rekordforbedring. 5 Krylling Viktoria har gått mest på det jevne, men kan plutselig slå til. Hun scorer på at hun er travsikker. 9 Valle Siv er det stikk motstatte, men feilfritt skal hun rekke langt i dette laget.

Annonse: Øivind Grøstad/Rolf Lerum byr på mye godt til torsdagsløpene

I V5-finalen har vi mest tro på hestene i første rekke bak bilen. 4 Starbright Winner tippes vinner. Svensken gikk 13,6 i langt hardere lag sist. Han vant halvparten av sine 12 løp i fjor og imponerte ved flere anledninger. Magnus Jakobsson tar ikke turen til Bjerke med annet mål en seier for vallaken. 3 Advocate Hall jager tet. Vokser en klasse derfra. Han er klart bedre enn raden. 5 Crazy Love A.F. er det mye galopp i. Bergløf-hesten er herdet fra en del tøffe løp og skal regnes. 7 Loveable Volo står med en elendig karakterbok på de siste startene. Tilbake i slag er hun god nok for en plass der fremme. Blir kjørt av HP. Tholfsen denne gangen.
Ønsker du V5-forslag taster du her . For DD-tips trykk her .