*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lunsjfest med Skoglund

Bergsåker29022020_Rikard N. Skoglund varmer Royal T.N._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Rikard N. Skoglund her med V75-meritterte Royal T.N. har flere flotte vinnersjanser i tirsdagens V4-lunsj i Rättvik. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Rikard N Skoglund har flotte vinnersjanser i tirsdagens V4-lunsj i Rättvik

26.05.20 19:33

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Vi er vel i gang med en fantastisk travuke står foran oss med Elitloppshelgen på Solvalla som det soleklare høydepunktet. Solvalla byr på V75 både lørdag og søndag og selve Elitloppsfinalen går først søndag kveld. I tillegg er det GULLJACKPOT i V75 på Bjerke lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit skal vi blant annet gjennom en innholdsrik tirsdag. Den innledes med V4-lunsj fra Rättvik. Tirsdag ettermiddag er det så klart for internasjonal V65 og V4 fra Forus. Tirsdag kveld skal vi til Örnskiöldsvik og Solänget der det venter en flott V64-omgang.

I denne artikkelen skal vi dog heretter konsentrere oss om Rättvik og tirsdagens V4-lunsj fra Sverige. Her er det som vanlig spillestopp kl 12.20. Det er en åpen V4-lunsj der Snoken spiller tynt i V4-2 og V4-3.

Skoglund skal utfordre storfavoritten i V4-2
Fireårige 12 Gordon Mearas blir stor favoritt i V4-2 sammen med Erik Adielsson. Den Svante Båth-trente Muscle Mass-sønnen er faktisk markert på drøye 50 prosent i titiden tirsdag. Den kan naturligvis vinne, men det klare objekter i løpet er 8 Diggerman med Rikard N Skoglund som kusk. Den debuterer i regi meget dyktige Joakim Elfving i dag og han er stor optimist. Hesten skal gå skoløs og har flott kapasitet.

DD-banker fra Svedberg
Heller ikke i V4-3/DD-2 er det så mange vinnerkandidater. Det er jevnt på kryssene mellom 11 Chris Crystal, 1 Desideria De Soze og 11 Frequency AM. Sistnevnte gjør årsdebut for sin trener og kusk Markus B. Svedberg. Hoppa vant tre løp som fireåring og kjørte inn nesten 300 000 kr. Møter overkommelig motstand i dag og i DD-spillet setter vi vår lit til 11 Frequency AM i DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.