Gå til sidens hovedinnhold

Lunsjfesten fortsetter

Nettavisen holder glitrende tipsform om dagen og spesielt i V4-spillet fra Sverige "renner" gevinstene inn.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Fortsatt god jul fra Sportspillredaksjonen i det vi retter fokus mot det som skal skje på travfronten dagen før nyttårsaften. Det hele sparkes i gang med spill til lunsjløpene på Bergsåker i Sverige (nå flyttet til Østersund), mens det på ettermiddagen kan spilles til en V5-omgang i Ålborg i Danmark. Til kvelden skal Nettavisens Leangen-ekspert Kurt Leirvåg jage voldsomme jackpotkroner i det det ligger hele 759 551 kroner ekstra i sekserpotten, mens Patrik tar seg av en herlig spennende V64-omgang fra Halmstad.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Patrik Fernlund fortsetter å levere kanontips i Sverige for Nettavisen/Sportspill. Under fredagens V64-omgang på Bergsåker tapte riktignok hans banker 3 Esping etter grov startgalopp, men det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 1350) inneholdt en femmer og 23 firere og betalte tilbake 11 534 kroner. Han serverte blant annet tredjevalget 8 Greenstar som et soleklart objekt mot storfavoritten Paying Guest i V64-5.

Til fredagen V4-løp på Kalmar bankerspilte han 3. valget 2 Diva Sound i V4-2 og hesten vant lett fra tet. De som fulgte hans største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 896) kunne kvittere ut kr 3 566 kroner. Og da vant favoritten i V4-4.

På Romme søndag var Patrik selv tilstede og andelslaget på Eksperten som het "Patriks livesystem" og var satt opp med fire andeler a kr 1000, fikk tre ganger fem rette og en rekke firere og totalt 18 462 kroner tilbake. Storsjokket 3 Big River Supreme var fanget på kun fire hester i V64-1 grunnet en sterk oppvarming.

Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsenslo til igjen under V4-løpene på Täby galoppbane søndag. Samtlige åtte andelslag i prisklasse (1800-2000kr) satt klokkerent og de andelene kostet hhv 300 og 550 per stykk. I tillegg var det et andelslag på 10 andeler a kr 200 som satt rett inn. Men som ikke det var nok så satt også 3 andelslag som ble solgt i fem andeler a kr 100. Dermed ble det fire rette for totalt tolv andelslag og utbetalingen på hver av dem herlige 13 223 kroner og totalt innspilt 158 676 kroner.

I lunsjen i Østersund synes Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund det ser relativt lettløst ut, og da går han for samlebonger på de to største spilleforslagene i V4 denne gangen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergsåker (Ps! Løpene er nå flyttet til Østersund).
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Patrik Fernlunds vurderinger:

Spiken:
6 Bambi's Filly (V4-3) är en rejäl travare som återkom efter vila senast och vann direkt i fin stil. Möter en del bra hästar men det är hästen i loppet som imponerat mest och jag tror att hon blir svårslagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Luringene:
5 Bältra Lomen (V4-1) såg riktigt formstark ut senast och har bra styrka. Sköter han sig och inte galopperar kan han vinna loppet.

12 Diaz A.E. (V4-2) spurtade sylvasst senast och är en häst med mycket hög kapacitet. Kan utmana storfavoriten.

11 Todays Shotgun (V4-4) värmde fint inför senaste loppet och gick sig inte tom i loppet. Ett roligt streck i ett svårlöst lopp.

Kommentarer til denne saken