Lunsjgodbiter i vente

Ulf Ohlsson har flere fine muligheter i lunsjen mandag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson har flere fine muligheter i lunsjen mandag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Lunsjen på Bollnäs denne tirsdagen er spennende. Vi stoler ikke fullt ut på de tyngste favorittene, og byr også på en helt uspilt smellkaramell!

Det ble V5-fullklaff på Jarlsberg 27. februar. Nettavisen sin bong på 864 betalte ut flotte 14 947. Sjokket i omgangen, Bjørnemyr Victoria (3,7%), senket dagens tyngste favoritt, men den var med på kun tre hester hos oss. Vi gratulerer så mye.

Under V75-omgangen på Solvalla søndag 1. mars så ble det dessverre veldig favorittbetont. Zonguldak (3. valg - mot dagens nest tyngste), og Sebastian Sund (3. valg - vår DD-banker) innfridde som våre herlige godbiter, og litt belønning ble det for dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå venter en ny innholdsrik uke, og høydepunktet, det store, ja, det skjer på Leangen lørdag hvor det er jackpot i V75-spillet. Du husker vel hva som skjedde fra samme bane sist det var V75? Da ble det luketømming, og vi spilte inn 1,2 millioner på forslagene våre. Kurt Leirvåg sine oppdaterte eksperttips til favorittbanen blir lagt ut på Nettavisen fredag formiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bollnäs:

V4: 12.20

DD: 12.40

Løp ellers denne mandagen:V65 på Drammen med start 1845. V64 på Färjestad med start kl.20.05. Det er jackpot i V64-spillet med knappe 1,2 millioner ekstra. VIKTIG: Fra og med i dag så begynner både V65+V64-omgangene senere.

Bollnäs denne mandagen så venter en klart spennende lunsj hvor blant annet topphesten Hallsta Lotus (V4-1) årsdebuterer. Vi stoler ikke fullt ut på noen av de store favorittene, og velger å spille uten banker. Her er våre objekter:

V4-1 : 1 Rino Dox – Er 20m billigere ute enn normalt, og dette er den SPILLBARE hesten i innledningsløpet. Gikk enormt etter en grov sjenering nest sist, og da har vi 20,3 s 500m på klokken med krefter igjen. Nå sist så fikk den et upassende opplegg, men den var uansett klart under pari. Det viste seg at hesten hadde vært forforgiftet mellom løpene, og det var grunnen til at innsatsen nå sist var under pari. Tilbake til normale takter nå, ja, da skal sjansene være fine. OBS!

V4-2 : 11 Sundbo Tibast – Har en relativt BILLIG oppgave foran seg denne mandagen, og vi snakker om en motivert favoritt. Nest sist så fullfører den klart bra, og da viser den 13 s 800m. Nå sist så er den også bra, og da viser klokken 12 s 800m. Motstandsmessig så kan den nesten ikke få en billigere oppgave enn dette, og den skal stå først på ranken. SPILLES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 10 Kiss Me – Her prøver vi oss med en helt uspilt hest. Når det gjelder Kiss Me så har den fått seg tre løp i kroppen etter pause, og her er det storform pågang. Gikk enormt bra mellom galoppene sist, og den siste galoppen i angrep er heller ikke hesten sin feil. Da ble den nemlig grovt sjenert. Viser 12,3/500m på sisterunden uten at kusken kjører en meter på hesten. Kommer nå ut i overkommelige omgivelser, og vi må bare ha den på bongen som et spennende skrellspill.

V4-4 : 8 Bear Yankee – Er bedre enn raden, og den må tas på alvor her. Gikk helt OK i et amatørløp nå sist, mens den nest sist blir sittende bom fast med rubbet igjen. Da så den lysende ut for dagen. Her står den interessant til for å smyge med, og den burde dukke opp i fremste rekke i det som er et svært åpent løp.