Lunsjsnadder i Drammen

Griffin får mange tilhengere i totoen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Griffin får mange tilhengere i totoen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Mulig sjokk blir lansert mot en av dagens tyngste favoritter! Flere frekke bud med form bedre enn rad! Vi jakter tusenlappene til lunsj!

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det ble en ny DEILIG opptur i V4-spillet fra Sverige torsdag 9. april. Alle våre V4-forslag satt på Eksperten, og det gjorde også det mellomste forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 432). Det betalte ut fine 4 594 kr. Totalt sett så spilte våre forslag inn over Kr.80 000 fra Hagmyren denne herlige torsdagen.

Våre V4-tips har satt enormt bra den siste uken, og vi har spilt inn godt over 300 000. Objekter som Örbäckens Marion (vinnerodds 28,00), Global Oxygen (vinnerodds 15,15), Stardust S.I.R. (vinnerodds 18,28) har blitt servert.

Du har vel fått med deg Nettavisen sin kraftig økte satsing mot Sverige i 2015? Ta rygg da vel, neste gang kan det nemlig være din tur å vinne!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå sparker vi i gang en ny uke, og dette er en uke som vi virkelig gleder oss til! Av spesielle høydepunkter vil vi nevne: Sesongåpning på Øvrevoll torsdag. Dobbel-syverpott i V75-spillet på Bjerke lørdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Drammen inviterer til en åpen/spennende lunsj denne tirsdagen, og vi spiller uten banker i jakten på tusenlappene. Få med deg følgende:

V5-1 : 7 Stensvik Martin – Et småskummelt løp innleder denne tirsdagen. Draget vårt føler vi dog er spennende, og denne hesten må bare prøves nå. Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den var helt strålende nå sist. Her er formen sterkt stigende, og den gikk altså ordentlig pigg i mål sist. Kommer denne tirsdagen ut i riktige omgivelser, og kommer den seg bare rundt uten galopp, ja, da kjemper den med garanti om seieren. STOR OBS!

V5-2 : 6 Oro Pepper – Feilet tidlig sist, men etter galoppen så var den meget god. Avslutter da bra i kulissene, og den hadde krefter igjen over mål. Står interessant til her med andre omvendt i volten, og det burde bety en fin start. Motstanden som venter er av det svært billige slaget, og den er verdt et forsøk nå! OBS!

V5-3 : 3 Griffin – To hester høyer seg mye over de andre her. Griffin feilet som vinner på oppløpet sist, men da gikk den med pigger i skoene, og den slo seg litt på beina. Nå blir piggene fjernet, og da vil den helt sikkert fungere bedre. Fyker normalt sett til tet, den kan en lav 32-tid, og den har en bra sjanse! 5 Ailo – Feilet i angrep på siste bortre sist, men kom flott tilbake, og vi hadde 28,0 s 500m på klokken med litt krefter igjen. Hesten så fin ut for dagen, men den hadde uansett godt av en slik blåser i kroppen etter pause. Duger på kapasitet, og den må med på alt.

På lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Hele 18 millioner venter en alenebong, og vi har en strålende meny er i vente. Allerede i dag kan du kjøpe deg inn i våre V75-andelslag på Eksperten:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V5-4 : 9 Casino Dream – Har stor fart i kroppen sin, og den virker også å være klart på riktig vei nå. Fullførte meget fint etter sene luker nå sist, og normalt sett så skal den bare bli bedre og bedre fremover. Motstanden her er veldig overkommelig, og fortsetter den sin fine fremgang, ja, da dukker den helt sikkert opp der foran. OBS!

V5-5 : 2 Larry S.E. – Serverte vi bra info på sist, og det ble også en lett seier. Slet med sykdom, og var heller ikke hardt nok trent, og det var grunnen til et par litt svake innsatser. Nå er formen der, og den er motivert! 6 Happy Anka – Denne føler vi dog kan være litt spennende. Her er det stigende form, og den var positiv i nederlaget sist. Er veldig kjapp ut motsatt vei i volten, og skulle den komme seg foran, ja, da trenger den ikke å bli enkel å plukke ned. OBS!