Lunsjtrav med garanti

Foto: Hesteguiden.com

Det er sjelden vi gir garantier i travløp, men dagens V4-omgang fra Romme må gi penger.

Tirsdag er det som vanlig nok å gripe fatt i for det travspillende publikum. Vi startet opp med en svært vrien V4-omgang fra Romme og fortsetter med en sportslig og spillemessig perle av et lunsjtrav på Forus. Tirsdag kveld byr Momarken på V65 med Oaks-kvalifiseringer, mens Jägersro byr på en svært utfordrende V64.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Stang ut
Vi hadde ikke marginene med oss på Klosterskogen mandag. At en lite våken Odd Arne Sagholen ikke kom seg ut og mot tet i V65-6 er det dessverre lite å si på. Vi kan ikke skjemmes av vårt bankervalg på Patricia Hastrup, men bare enda en gang konstatere at det er toppkuskene som gjelder på friske bankervalg. I tillegg fikk vi to målfoto i fleisen når både favoritten Flirtin Va Ben i V65-1 og megafavoritten 5 He's So Vain begge ble reddet av målstreken i sine løp. Tre andreplasser altså og man kan jo bare leke med tanken om hva utbetalingen hadde blitt dersom marginene hadde vært på vår side..

Nok om det, nå skal det handle om V4 fra Romme og undertegnede har studer videoer hele morgenkvisten tirsdag og kan bare konstatere at dette er svært vrient og at det er nødt til å bli penger av denne omgangen. Derfor har vi også satt opp et systemspill i seks andeler a kr 100 på Eksperten , i dag er det verd å satse.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Romme
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

To hester i V4-4
I V4-4 blir 8 Turbo Sweden forholdsvis klar favoritt, og formen er nok mye bedre enn raden også. 2640 meter er ikke noe minus og det skal være bra vinnersjanse i et svært ujevnt felt. Vi velger dog å løse V4-4 på to hester. 9 Mr Miles er en formsterk vallak og trener Fredrik Pedersen har selv kusket i de siste startene. Nest sist på Romme holdt hesten meget tappert til tredje fra dødens. Jorma Kontio er en helt annen klasse enn Fredrik Pedersen som kusk og vil nok disponere fornuftig over denne distansen. Vi tror og håper at to hester rekker i V4-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet og slutt?
Vi kjører bankerfritt på de større forslagene, men må løse V4-3 på få hester. 5 Pilgrims Elan og Kajsa Frick blir dog vår banker på det minste forslaget her på Nettavisen. Fireårshoppa var senest ute i et V64-løp på Färjestad forrige mandag og kusk Leif Witasp fant da tredje innvendig og fikk egentlig aldri skikkelig luke. Pilgrims Elan hadde meget fin fart over mål som femte og bekreftet form. Femtespor bak bilen skal normalt bety tidlig tetkjenning i dag og når distansen kun er 1600 meter, er det bra sjanse for tet hele veien.

Pilgrims Elan er nok likevel aller best med ryggløp, men i dag vil nok Kajsa Frick kjøre foran om hun kommer dit. Pilgrims Elan kan ligge litt hardt på, og derfor tar vi med 11 Viktor På Knecken (kanongod i seiersløpet sist), 9 High Leg (får et fint løp her) og 10 Com Z. (kan få tempo her og har da kan han spurte ned alle).