Luringer fra Kontio

Jorma Kontio kjører et par av våre luringer denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Jorma Kontio kjører et par av våre luringer denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Alle våre V75-forslag suste inn på Bergen lørdag, og totalt sett så spilte vi inn 800 000. På Eskilstuna byr vi på flere luringer mot tusenlappene. Ny opptur!?

På Mantorp mandag ble det servert bra V64-tips. Godbiten 10 Prince F.P. Romsås (5. valg) slo til som en herlig frekkis! Systemet på Eksperten (5 andeler a 1000) suste inn med flotte 71 443 til fem heldige kunder. Når det gjelder løpene fra Eskilstuna denne tirsdagen så er de spennende, og vi blir ikke veldig overrasket om det blir bra penger i lunsjen. Vi prøver oss med en bankerfri variant i jakten på nye fremganger i Sverige. Mer om omgangen finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Eskilstuna:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne tirsdagen:V5 på Drammen med start kl.13.37. V65 på Momarken med start kl.18.30. V64 på Jägersro med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre objekter til Eskilstuna:

V4-1 : 2 Made Speed Bowl – Avsluttet sterkt bak gode Jeppas Olivia nest sist, og da har vi faktisk 13,1 s 500m med litt krefter igjen. Så ble det litt feil for den sist, men den var heller ikke på topp da. Kommer nå ut etter pause, den blir kuskeplusset med Jorma Kontio, og det meste ligger til rette for at den vil lede lenge. Prøves som en frekkis i innledningen!

V4-2 : 3 Prince New Dawn – Er en sparsomt startet vallak, men er den i nærheten av det den viste i comebacket sist, ja, da vinner den dette løpet. Dundrer da til tet inn på den første svingen, men der fikk han ikke ligge i ro. Passerte på 11/14,8. Holdt svært bra med tanke på dem tøffe innledningen, og den falt med flagget til topps. Rapportene på den nå etter en ny pause er GODE, og vi kan ikke gjøre annet enn å plassere denne klart først. Skulle den ikke være helt på topp, og skulle den få problemer med å svare ut 4 T.P. Axl (Lynrask ut) på startsiden, ja, da er sistnevnte spennende. Den er nemlig betydelig bedre enn raden, og den er verdt noen kroner på hesten sin beste distanse.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 9 Veams New Moon – Her er det åpent, og garderinger må til. Draget vårt kommer ut etter pause, og det er mulig at den trenger en blåser eller to i kroppen før formen er på topp. Har uansett blitt matchet mot bedre hester enn dette, og den trenger ikke å være på topp for å bli ropt opp her. Her OSER det dessuten bra fart på forestillingen, og det kan bli svært riktig å komme bakfra med sparte krefter. I fjor så «jogget» den 12,1/1600m med krefter igjen (16.04.2014). Prøves som en frekkis, men GARDER LØPET!

V4-4 : 2 Balletmeister – Er ikke så verst på kapasitet, og den har en interessant oppgave foran seg i finalen. Her blir det normalt sett tidlig tet, og vi blir ikke veldig overrasket om den får gå unna billig der foran den første runden. Da blir den garantert ikke enkel å fange, og vi roper et varsko! Nå sist så havnet den opp i dårlige rygger på veien, og den passerte mål med litt krefter igjen. Aksjonsmessig så fungerte den så bra som denne kan. OBS!