Løva sluker alle i lunsjen

Foto: Hesteguiden.com

Torsdagens lunsjbanker rykker neppe opp som favoritt om ikke jungeltelegrafen når hele Trav-Norge. Julie Løva vinner V5-3 med et gjesp om hun viser seg fra sin beste side.

Klikk her for å se våre V5-forslag

Vi vi aldri i tvil om hvem som skulle få bankerstemplet i torsdagslunsjen. Det foreløpige tredjevalget 6 Julie Løva (V5-3) varmet strålende på Bjerke sist. I selve løpet fløy hun fort mellom galoppene. Sist gikk hun med et nytt bitt i munnen. I dag får hun det gamle bittet tilbake. Dermed skal galoppfaren være adskillig mindre. Den siste seieren tok hoppa nettopp på Bjerke, 25. oktober 2007. Hun har nå startet opp igjen etter morsplikter og er bedre enn noen gang. Datteren til V75-vinneren Toddy Løva anbefales varmt som singelstrek på sin favorittdistanse i svært billig selskap.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

En annen bankervariant kan Jetman være i V5-4/DD-1. Cocktail Jet-sønnen har fungert strålende i trening og er en klassehest på sitt beste. Mot ikke alt for drøy motstand tror vi fireåringen legger feltet på rygg. Skulle han svikte er det mer åpent. En outsider kan 2 Grace Victory være. Den eierkjørte hjemmebanehesten liker sprint og holder strålende form. Det er bra odds å hente på hoppa nå. Eirik Høitomt varsler for 9 Donatello som har løp i kroppen etter pause: Hønefoss-hesten gikk positivt i det oppgjøret og kan være verdt en gardering dersom man ikke spiller banker på Jetman.

Lørdag er det norsk-svensk V75-omgang med 60 millioner kroner i førstepremiepotten. Klikk deg inn på sportspill.no fredag formiddag for Håkon Einar Hansens eksperttips.

I de øvrige løpene er det litt mer usikkert. I V5-innledningen tror vi dog klart mest på 5 Un Dollar. Telemarkingen er mye bedre enn raden og får Geir Vegard Gundersen i sulkyen. 2 Grand Madam Ruth er kjapp fra start og kan lede hele veien om hun ter seg. Galoppen ligger på lur for Super News-datteren. 7 Lexie er en svenske som er bedre enn raden. Hun er høyaktuell om hun kommer riktig inn i løpet fra et komplisert startspor. 1 Secret Dream greier ikke å holde sporet. Gikk i tredjespor siste tusen sist og holdt sterkt til tredje. 4 Elegant Circle er også en av mange outsidere i dette løpet. Formen er mye bedre enn hva programraden gir inntrykk av. Hun står flott til for første gang på lenge og har vist gode treningsresultater.

Mange vi støtte seg til 4 Millenium (V5-2) som dagens banker. Javel, men vi setter et lite spørsmålstegn til hvordan hoppa opptrer. Hun har galoppert i de fleste av startene sine og har ikke gått feilfritt siden juli i fjor. Da ble hun til gjengjeld toer på 1.13,7 bak Rex Palema på en rask Sørlandsbane. Vi setter henne opp som outsider og tipper i stedet 2 Gann Lass som førstevalg. Hun var klart godkjent i årsdebuten der hun ble femmer i et løp som ble vunnet av stortalentet Orali. Sist ble hun treer bak gode Caribbean Ås og Novo Perfect. Hun har gode avslutninger og blir vond å stoppe om det blir litt tempo på løpet. 7 Super Eck gikk glipp av en mulig seier på Momarken sist på grunn av galopp etter at han hadde punktert sulkyhjulet. Formen er strålende om dagen på den tyske importen.

Et åpent løp avslutter lunsjomgangen. 9 Tabasco avsluttet fint til annen bak Brief Speed i et tilsvarende selskap sist. Har et bra startspor og kan spille ut speeden sin i sluttfasen. Da blir det ikke enkelt å stå imot spurten til totningen. 10 Tinita Surprise har hatt veldig mye uflaks. Nest sist ble hun værende i stengt posisjon, men avsluttet sterkt. Sist gikk hun glipp av V65-seier da hun ble sjenert til galopp på oppløpet. 11 Hugo S.R. gjør fine løp hele tiden. Her lukter det hardt tempo og karrierens syvende triumf kan være innen rekkevidde. 2 Lis Dalimo står interessant til og holder ok form. 1 Night Dancer er kjapp fra start. Satser trolig på å lede hele veien og kan klare det.

Eksperttforslag
Til lunsjen på Bjerke har vi tre spilleforslag på h.h.v. 84, 432 og 1080 kroner, som du vet et enkelt tastetrykk kan kjøpe her. Ønsker du våre DD-forslag får du de ved å trykke her.