Lynraske hopper får tilliten

Haukeli Hildur (nærmest kamera) avgjorde en jevn duell med Bork Odina sist. Foto: Åge Liland/Bergen travpark.
Haukeli Hildur (nærmest kamera) avgjorde en jevn duell med Bork Odina sist. Foto: Åge Liland/Bergen travpark.

Vi støtter oss til to kaldblodshopper med store fartsressurser under kveldens kjøring i Bergen, mens det advares mot en av dagens storfavoritter fra trenerhold.

Mens Øvrevoll er åsted for kveldens V65-spill, står Bergen for to V5-kjøringer. Banen har satt grå hår i hodet på spillerne de siste ukene, først med en V65-rekke der ingen klarte hverken seks eller fem rette for tre uker siden, og deretter med en rekke der ingen klarte seks forrige tirsdag. For Nettavisen var løpsdagen for tre uker siden likevel en opptur da vårt største V5-andelslag på Eskperten (andelspris 300 kroner) gikk inn med en utbetaling på 162 960 kroner. 

Klikk her for å se Nettavisens andelslag på Eksperten.

4 Haukeli Hildur er fartsmessig ganske overlegen konkurrentene i V5A-2. Hun har vært bra i sine to starter etter langt fravær, selv om ikke travet fungerte 100 prosent sist.  Sprins skal passe som hånd i hanske for den raske hoppa, og bare startfasen går bra tror vi Odd Storetvedt sitter på en vinner.

Mer fra sportspill.no:
Langoddsen: Duket for Benfica
Øvrevoll: Herlig meny

Ragnar Johan Risholm eier og trener tre interessante hester innenfor begge V5-spillene. Mest vurdert blir 5 B.B.S. Bigbeauty som har en skreddersydd oppgave i V5A-4/V5B-1. 

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer et av forslagene i boksen under.


- Hun trener fint og vi har ventet på dette løpet, men jeg er slett ikke sikker på om hun slår stallkameraten 7 Trigger As som også trener veldig bra, forteller Risholm.

Dette er jo mildt sagt interessant informasjon når B.B.S. Bigbeauty er en 70-prosenter i formiddagstimene mot Trigger As' 3 prosent. Legg også merke til at sistnevnte kjøres av Norges desiderte formkusk i øyeblikket - Tom Erik Solberg. Risholm har imidlertid mer interessant info. 

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer et av forslagene i boksen under.


- 6 Swinging Face (V5A-5/V5B-2) har galopperte i fire av de fem startene for oss, men vi har funnet årsaken til det. Han var veldig stiv i kryssmuskulaturen og er behandlet både med stretching og akupunktur de siste seks ukene. Jeg hadde ikke tenkt å si det til noen, men 6 Swinging Face blir min banker i kveld, og han er den hesten på stallen jeg har mest tro på framover, sier Risholm. 

Banker i V5B blir 11 Gomnes Dona (V5B-3). Hun galopperte bort en 1.24-tid i V75 på Sørlandet sist, og avgjør normalt kveldens løp på speed.