Gå til sidens hovedinnhold

Lysene er fortsatt på

Søndag vant dunderfavoritten Semper Fi V65-1 på Biri. Likevel ble det drøye 86 000 kroner i utbetaling for seks rette. Det er med andre ord ingen fare med å spille storfavoritter som bankere i V65-spillet.

Undertegnede har aldri lagt skjul på sin begeistring for Leangen travbane i Trondheim og gevinstene kommer tett der opp. Tolv andelslag gikk inn med seks rette på Leangen mandag i tillegg til det største spilleforslaget på Nettavisen. Ca 30 000 kroner tilbake på hvert av andelslagene og spilleforslaget på Nettavisen og totalt ble det godt litt over 400 000 kroner innspilt på Leangen i kveld. Fin uttelling ble det også for de som spilte det minste V65-forslaget på Nettavisen. Det kostet kun 160 kroner og ga 1698 kroner tilbake.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

En ny flott travuke står for tur og nye høydepunkter venter. Allerede onsdag er det gigantisk kveld på Bjerke med ekstra V75 og en svært tradisjonsrike Axel Jensens minneløp og Europamesterskapet for treåringer som de store høydepunktene. 300 000 kroner venter vinneren i den åpne klassen i Axel Jensen, mens vinneren av hoppeavdelingen får 100 000 kroner. I EM er førstepremien gedigne 500 000 NOK der Glad Hall T., Sir Benjamin og Viking Va Bene skal forsvare de norske fargene. Nettavisen har naturligvis lagt ut en rekke andelslag for salg på Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisens travredaksjon har for lengst skjønt betydningen av å sette bankeren og at det ikke er på bankervalgene man skal havne på sokkel for og bli udødeliggjort for. Søndag bankerspilte Nettavisen storfavoritten Semper Fi på Biri og selv om denne vant overlegent, endte altså utbetaligen for seks rette på drøye 86 000 kroner. Fredag 24. mai hadde elitehesten Gylden Balder 78 prosent av innsatsene på seg i V65-1 på Biri og vant enkelt. Den dagen var det ingen spillere som maktet seks rette, og fem rette betalte ut velvoksne 6 934 kroner. Det er bare to av mange eksempler at det ikke er noen fare med å spille storfavoritter som V65-bankere, men da må men selvsagt ta litt sjanser i garderingsløpene.

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

HTML EMBED

Frode Hamre og undertegnede hadde begge ståltro på at Hitchcock skulle vinne V75-3 på lørdag, men stallkompisen Broadway Legs ble rett og slett for god fra dødens. Tirsdag synes vi 2 Lightsonlightsoff står med de beste kortene kontra stallkompisen 8 Georgie Mae og normalt skal ikke sistnevnte hente en lengde på vår banker fra start. Da tror vi ikke Georgie Mae tar ned 2 Lightsonlightsoff. Georgie Mae fikk alt sydd opp i bergen nest sist og burde vunnet det løpet, men klarte ikke å svare Mustoyevsky. Vi tror 2 Lightsonlightsoff tar sin tiende årsseier i V65-4 på Momarken tirsdag.

Faksen er på gang nå
I V65-5/V5-2/DD-1 blir 14 Jarli Odin stor og tung favoritt nå som både 6 Spang Korbest og 13 Vinnmin er blitt strøket. Men fjorårets store seiersmaskin (åtte seire på ti starter i 2012) har slitt med å følge opp i år (selv om han var bra i vår). Fikk et ganske så fint løp på Biri sist, men klarte likevel ikke henge med mot mål og endte på sjetteplass. Nest sist på Biri var hesten direkte svak mot middels motstand til femte. I kveld møter han billig motstand, men hesten holder så usikker form nå at han blir kraftig overspilt. Vi drar fram 4 Bork Faksen i dette løpet. Åtteåringen som også hadde en strålende fjorårssesong, har heller ikke fått opp farten i år. Men de to siste startene har indikert form og 3,5 prosent av innsatsene er aldeles for lite på denne kapasitetstraveren som skal krysse i alle spilleformer i kveld.

Kommentarer til denne saken