Lyset er på

Foto: hesteguiden.com

Lightsonlightsoff skuffet mye i regi Bo Westergaard tidligere i år, men nå har 4-åringen sett lyset hos Frode Hamre!

Sportspills meny torsdag:
V4 Jägersro: Ludde gir gass

Oddstips: Zlatan kan ikke berge oss i dag

Torsdagen er som vanlig en innholdsrik dag for de travfrelste, og det hele innledes med spill til lunsjløpene både på Jägersro i Sverige og på Bjerke her hjemme.

På kvelden tilbys det spill til en dobbel V5-omgang på Bergen travpark her på berget, og i tillegg kan vi spille til V65-løpene på Gävle i Sverige. Vi har tips til alle stevnene, og i lunsjen på Bjerke tror vi Frode Hamre nok en gang for en fin dag på jobb.

Eksilbergenseren tar nemlig med seg et par meget fine hester til hovedstaden denne torsdagen , og vi gir ham full tillit bak 2 Lightsonlightsoff i den fjerde avdelingen. Etter at 4-åringen skuffet mye i regi Bo Westergaard tidligere i år, synes vi hesten så helt lysende ut i debuten for Frode Hamre ved triumfen fra tet på 17.7 over 2640 meter.

Vi tror Yankee Glide-sønnen kan gå på 13-tallet på en sprint under fine forhold på Bjerke i dag, og det matcher i så fall ikke dagens konkurrenter. Dette skulle etter sigende tidligere i år være snakk om en riktig blåser, og det ser nå ut til at han slår ut i full blomst i regi Frode Hamre (vi synes hesten var lett joggende i debuten for sin nye trener).

Vår rangering V5-4: A: 2 B: 1-7-9-10-5-4 C: 11-12-8-6

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt abc-system i V5 på 1400 kroner, og alle de fire kupongene kan dere får kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 1609 meter autostart
Et vidåpent sprintløp for varmblodshester med dunkel form over hele linjen innleder denne rebusen, og vi tyr da til bred gardering. Vi tror 9 Magnetic Fightline er best på kapasitet, men 4-åringen har skuffet mye. Behandlet forut for denne starten, og i fra et perfekt smygspor synes vi Horpestad-traveren skal tilmåles solide vinnersjanser.

Annonse: Øivind Grøstad mener denne hesten holder V65/V75-klasse i V5-1A, men spillerne er ikke med på notene

Det er heller intet å utsette på kapasiteten til 2 Rebella Mariella, og i dag blir 4-årshoppa kraftig kuskeforsterket med Cato Antonsen. Står perfekt til ved denne anledningen, og vi synes hun er snakk om en opplagt vinnerkandidat. Det er trolig også 10 Tita Nibs etter litt pause, og 5-årshoppa skal være av de bedre i dette løpet.

Spennende etter pause i ny regi er kapable 1 Eck Chlil Pepper (fjerde på fine 14.8 over aktuell distanse i den fjerde siste starten), mens duoen 3 Night Gar (imponerte ikke i debuten på norsk jord, men løp i kroppen kan ha gjort godt) og 5 Percy Gold (vanskelig å sette inn i løpet, men han vant tre løp i fjor) også krysses tidlig.

Vår rangering V5-1: A: 9 B: 2-10-1-3-5 C: 11-4-6-7-12-8

V5-2, 2100 meter autostart
Et kaldblodsløp i lavt grunnlag støter vi på i den andre avdelingen, og vi synes løpet ser åpent ut på forhånd. Vi har litt sansen for 2 Vestpol Dronninga (gikk godt etter to galopper i den siste starten), og i dag varsles det om balanseendringer som muligens vil slå positivt ut. Står lekkert til i dag, og vi tror 4-årshoppa kan sitte tidlig i tet.

Full form er det på 10 Tarantella, men 4-årshoppa er av den usikre sorten. Solid innsats til fjerde på fine 33.0 full vei i den siste starten, og i en feilfri utgave i dag har hun ikke mange foran seg i mål, kanskje ingen. Løfter seg for hvert løp han går etter litt pause gjør 5 Bestjerven (sølv på 36.3 full vei sist), og han skal være tidlig aktuell.

Vant i den nest siste starten gjorde 1 Søyset Kustus på 35.3 full vei, og i fra et fint spor i dag synes vi 7-åringen må vurderes tidlig. En meget spennende start etter lang pause gjør 9 Rigel Mio, og vi synes Slått Eld-sønnen må krysses på alle bonger. Kapasiteten er ikke så verst der i gården, og dagens konkurrenter skremmer ikke.

Vår rangering V5-2: A: 2 B: 10-5-1-9 C: 8-12-3-7-6-11-4

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-3, 2100 meter autostart
Urutinerte varmblodshester i lavt grunnlag på farten i den tredje avdelingen, og da kan bred gardering vise seg å være en fornuftig løsning. Et mektig inntrykk i debuten ved seieren på 21.4 full vei ga 7 Cosmos Limburgia, og 3-åringen har gått fint i en startvognprøve. En herlig type dette, og han kan fort legge på til sin andre strake triumf.

Kraftig kuskeforsterket blir 11 Support Dixi, og 4-åringen gikk to fine løp til sølv forut for den siste starten. Skyhøy kapasitet er det på 8 Mr. Knoxville, men han er ingen enkel herremann. Så ut til å gå mot en klar seier i den siste starten før han slo på galoppen inn mot den siste svingen, og han kom sterkt tilbake til sølv på 18.8 full vei.

Det er heller intet å utsette på kapasiten til 2 Illusion S.E., og til i dag varsles det om utstyrsendringer som muligens vil slå positivt ut (kom sterkt tilbake etter tidlig galopp til fjerde på 18.7 full vei i den nest siste starten). To outsidere finner vi i form av 4 Lucky Hall (dog ikke som best sist) og 9 Eck Vitalis (kapabel, og han står fint til).

Vår rangering V5-3: A: 7 B: 11-8-2-4-9 C: 5-6-10-12-3

V5-5, 1609 meter autostart
Vi finner fire vinnerkandidater i dette sprintløpet som avslutter denne rebusen, og en klar favoritt skal 2 Pebbe Simoni være snakk om. Toer på flotte 13.5 over aktuell distanse etter litt pause i den siste starten, og løp i kroppen har normalt gjort godt. Vi bankerspiller på lillebongen, men alle hestene til Trond Anderssen opptrer variabelt.

Da stoler vi ikke helt på 5-åringen, og tyr da til noen garderinger på våre to største spilleforslag. En helt skreddersydd oppgave foran seg har 5 Espresso, og 6-åringen er snakk om hesten å slå fra tet. Det ble helt feil med ”dødens” i den siste starten, og forut for den starten var han ute i tøffe lag hele veien (sprint skal være en klar fordel).

Et godt løp til tredje på 15.8 full vei gikk 4 King Cobol sist han gjestet dagens arena, og selskapet i dag er ikke verre enn at Pine Chip-sønnen er seiersaktuell (kusk Tom E. Solberg er voldsomt på hugget om dagen). På storbongen får vi også plass til 7 Image Crown som gjør sin andre start i regi Erik Killingmo (og han er trolig forbedret).

Vår rangering V5-5: A: 2 B: 5-4-7 C: 12-10-3-1-9-8-6-11

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1400.- (over fire bonger)
Stamme 3520 rekker (10*8*11*1*4)
A: 9 B: 1-2-3-5-10 C: 4-6-7-11
A: 2 B: 1-5-9-10 C: 3-8-12
A: 7 B: 2-4-8-9-11 C: 3-5-6-10-12
2 Lightsonlightsoff
2-4-5-7

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 352.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 396.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 252.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 400.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!