Må bare spilles!

Foto: Hesteguiden.com

Vi snakker ikke bare om dagens soleklare banker som bare vinner, men om våre deilige DD-drag for kvelden!

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Det var nemlig en vel forbredt utgave av 1 Fetter`n T.G. vi fikk se på Bjerke på onsdag, og dersom den flotte Elding-sønnen leverer noe i nærheten av den prestasjonen ser de øvrige konkurrenten i V5-1 kun bakskoene av favoritten på ny. Ved den anledningen var 4-åringen en totalt overlegen vinner på flotte 31.1 full vei, og etter alt å dømme har den lovende krabaten gått fremover på form med det løpet innefor vesten etter lang pause.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Gundersen-traveren var kvikk i vei i volten på Bjerke så innersporet bekymrer oss ikke nevneverdig, og det eneste som etter vårt skjønn kan tale i mot er at det kun er knappe fire dager siden starten i hovedstaden (men på disse kaldblodshestene betyr normalt ikke dette så mye).

Herlige drag i DD-løpene!
Ja, i hoppeløpet for de 4-årige kaldblodshestene i en relativt åpen V5-finale mener vi 11 Røste Lill står klart best inne i løpet, og når Lunde-traveren kun er markert på skarve 13 % av de innleverte kupongene mener vi dette er snakk om en av dagens mest spennende hester. Røste Bo-datteren viste ved enkelte anledninger som 3-åring at hun hadde store fartsressurser inne, men aksjonen satt ikke helt som den skulle alltid

Etter lang pause på Biri 18. juni så imidlertid 4-årshoppa langt bedre ut (trøblet litt innledningsvis også sist, men ble siden finere og finere i aksjonen under løpets gang) for Kjetil Lunde, og det var krefter spart i målgangen ved tredjeplassen på 31.0 full vei (lignet en klink vinner med fri bane ut i oppløpet!). Nå setter Kai Johansen seg på ny opp bak hoppa som han kjenner veldig godt fra tidligere av, og med en forventet kraftig rekordforbedring i vente spiller vi til lekre odds i både DD og supertrippel-spillet.

Vårt supertrippel-forslag i V5-finalen på 350 kroner kan du få kjøpt her.

Kuske-Cato sjokker?
I et åpent sprintløp med mange vinnerkandidater i den fjerde avdelingen er vi i hvert fall ikke helt fremmed for at 11 Nattfrost kan være snakk om en vinner, og vi snakker her om en spenstig 14-prosenter i spillet! Marine Svarten-sønnen har nå fått to løp i kroppen etter lang pause, og innsatsene i relativt tøffe lag har det vært lite å utsette på.

Det er klart enklere i mot i kveld, og tidligere har jo da også Cato Antonsen vist at han har et meget godt tak på denne 9-åringen. Sprint anser vi som en klar fordel, og med flere startkjappe konkurrenter i første rekke ligger det an til litt tempo på dette løpet (noe vår friske utgang på det store systemet vil profitere på til slutt).

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-2: Favoritten 1 Onion F.H. er strøket, og da har vi klart mest tro på 6 Lalita Sas. Diamond Way-datteren har hatt fryktelig mye motflyt i tøffe lag hele veien nå på slutten, og vi mener det er snakk om ned en klasse for Malmin-traveren ved denne anledningen. Dagens lange distanse viste 5-årshoppa at hun takler til fulle ved å bli toer bak svært gode Sweet Case I et V75-løp I den fjerde siste starten på nettopp dagens arena (og hun fortjener nå å få en seier!).

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

V5-3: Det er ikke mange vinnerkandidatene på farten i dette stayerløpet, og vi mener bestemt at vinneren skal være å finne blant våre fire utvalgte på vårt store system. En naturlig favoritt må 2 Komnes Judo bli, og dersom formen etter litt hvile er sånn noenlunde inntakt bokfører fort den sterke Spikeld-sønnen sin fjerde triumf for året. Formbomben i løpet er 6 Lo Mito snakk om, og når vi også krysser av for den usikre duoen 4 Gyllstjern og 5 Egil er vi igjennom dette løpet greit.

Vi måtte nøye oss med seks rette I en rebus hvor vi kun gikk for syverutbetaling på lørdag, men Zambrottanewport og Evidence Ås var snakk om to flotte utganger på vårt store system. Nok en gang kunne de som fulgte våre DD-forslag gå til utbetalingslukene, og heve hhv 425 og 635 hver seg.

Ekspertforslag
Til V5B-rebusen på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 144, 432 og 1064 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøp her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 360 kroner (system over to bonger) ligger ute her .

Det største V5-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , mens vårt supertrippel-forslag til V5-finalen på 350 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Drammen på nrk.no nett-tv i kveld (eller se reprisesendingen på Rikstoto.no gratis!).