Må berges av storfavoritten

Foto: hesteguiden.com

I en svært krevende V65-omgang fra Bjerke søndag, må vi ty til bankerspill på storfavoritten i V65-3.

Oppdatert søndag ettermiddag:
Nettavisens galoppeksperter slo til igjen under V4-løpene på Åby. Samtlige åtte andelslag i prisklasse (1800-2000kr) satt klokkerent og de andelene kostet hhv 300 og 500 per stykk. I tillegg var det et andelslag på 10 andeler a kr 200 som satt rett inn. Men som ikke det var nok så satt også 5 andelslag som ble solgt i fem andeler a kr 100. Dette fordi en sen strykning gjorde gangestykkene ugreie. De minste andelslagene ble derfor komponert slik for å få prisen nærmest mulig 475 kroner

Avd. 1: 1, 3, 4, 7, 8

Avd. 2: 4, 6, 9, 12

Avd. 3: 2, 5

Avd. 4: 1, 4, 5, 8, 13, 15

Dermed ble det fire rette for totalt tretten andelslag og utbetalingen på hver av dem herlige 13 223 kroner og totalt innspilt 171 899 kroner.

Sportspills meny søndag:
V4 Täby: Nyttårssmell fra Stockholm
Oddstips 1: Harry i trøbbel
Oddstips 2: Liverpool til praktfull odds

Tippetips: Tottenham må da vinne denne

Premier League: Skader og karantener

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Fortsatt god jul fra Sportspillredaksjonen i det vi retter blikket mot søndagens trav- og galoppsport og en svært hektisk dag på hestefronten der det ruller på gjennom hele søndagen. Det hele starter med V4 fra Täby galoppbane i Stockholm, før vi retter blikket mot Romme og Patrik Fernlunds hjemmebane som byr på V64. Litt senere på ettermiddagen er det V5-spill til Boden, før Bjerke byr på internasjonal V65 søndag kveld.

Herlige skrellbankere i V75
For n'te lørdag på rad så ble det rimelig oversiktlig og enda en lørdag kom det en smell og stort sett overkommelig i resten av løpene. Nettavisen setter som vanlig opp skrellsystemer på Eksperten. For en uke siden satte vi opp et systemspill med 4.valget Moe Svarten som banker og hentet tilbake drøye 25 000 kroner på det. I går satte vi opp et systemspill med tittel "Nettavisen jakter 33 mill" og bankerspilte 5. valget 6 Rafolo i V75-7. Kolnes-traveren blåste til tet og vant helenkelt og de som atter en gang turde å satse penger på dristige bankere fikk igjen betalt da systemet betalte tilbake drøye 20 000 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00
V4 kl 19.06
DD kl. 19.28

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Galopp imot?
Det er ikke lettløst under kveldens internasjonale V65-omgang på Bjerke og derfor må jeg ty til storfavoritten 7 Amarone i V65-3. Fredag måtte jeg ty til storfavoritten 2 Invictus på Jarlsberg, men hadde ingen god magefølelse på denne og Hamre-traveren forsvant da også i dundrende startgalopp. Jeg har bedre magefølelse for Amarone i dag og hoppa så lysende ut i comebacket på Bjerke for snaue tre uker siden. Formsterke 2 Easy er en klar utfordrer, men kusk Kai Johansen bak Amarone har så god tru i kveld at han tror at han vinner fra dødens. Amarone har garantert også gått fremover med løp i kroppen og da blir dagens folkeebanker også Nettavisens V65-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Så lekker ut sist
Vi var lenge inne på å spille 2 Shaman Star M. banker i V65-6, men "nøyer" oss med å spille hesten banker i V4 og DD. Startkatapulten så lekker ut i målgangen på Biri i debuten for Vidar Engebretsen for to uker siden og avsluttet strålende til tredje fra sjakkplass da. Det var i tillegg over full distanse. I kveld er det sprint, det er tetgaranti og slike løp er posisjonene underveis nesten alltid løpsavgjørende. Shaman Star M. blir heller ikke favoritt i kveld og da skal hesten testes til flotte oddser i både V4 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under