Klikk her for å se våre V5-forslag

Innsatsen til 9 Macho var knallsterk sist. Da galopperte han i starten, men blåste feltet. Siden hadde han 30 meter frem til rømlingen Bacardi B.M.W. Vel inne på oppløpet koblet han et råsterkt seiersgrep og vant på den sterke km.tiden 1.16,8 på mellomdistanse. Macho har ikke tid til galopp i V5-innledningen dag med tanke på at det handler om sprint. Vi velger å gardere å spille bankerfritt på det største forslaget, men stoler altså på at kusk Kristian Malmin loser danskeimporten inn til seier fra et ok startspor i andre rekke.

Ikke gå glipp av Slåtsveens Momarken-tips: Ny kanon fra Tovengen

I den andre avdelingen spiller vi 6 Nugga Hydrup førstevalg. Avslutningen i den siste starten var av godt merke. Hoppa har også vunnet en lokalkjøring. Verst konkurranse får hun muligens fra 2 High Chanel. Han står bokført med tre strake seire og vært god. Nå dukker han opp etter pause og kusken mener han trenger et løp i kroppen før seiersformen er på plass. Vi synes uansett at han skal strekes på klassen. 7 Riverside Alone var dyktig på slutten av løpet sist, men var heldig som fikk åpning etter å ha sittet låst inne i feltet frem til siste sving. Sporet taler imot, men den røde fireåringen skal likevel strekes.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

1 Skogbryn Svarten vinner V5-3 om ikke sporet blir en felle. Han greier neppe å forsvare sporet. Dermed kan det hele bli sjanseartet. Kommer åpningen på et tidlig tidspunkt skal han avgjøre igjen. Seieren sist var sterk og det var krefter igjen ved målpassering. 7 Romhus Frigg'n varslet form sist. Satt stengt for lenge og var helpigg i mål. Muligens er han på vei mot en formtopp. 6 Vigør har usikker form etter pause, men bør strekes siden selskapet er overkommelig med unntak av favoritten.

Gratis oddstips: Uavgjort på Giuseppe Meazza

6 Stiv Kuling (V5-4/DD-1) er den beste hesten. Vi tror på seier, men Gravdal-hesten står litt langt ute og det skal ikke mye trøbbel til før han ryker på et nederlaget når distansen er 1700 meter. 7 Knell er god nok dersom han viser seg fra en opplagt side. Denne hesten er god når han tar i for fullt og formen ser ut til å være på plass. 1 Stumne Gnist er mye bedre enn raden og kan overraske feilfritt. 5 Komnes Ess trives på sprint. Kommer han rett inn i løpet er han aktuell for en topplassering. 2 Norsprint var vært litt under pari det siste, men har rette forutsetninger denne gangenj med andrespor på sprint.

3 Joblie Light blir favoritt i finalen. Vi holder han får å være den beste hesten og utgangsposisjonen er perfekt. Bak er det jevnt. 1 Confidental er løpets luring. Har møtt gode hester i det siste og går ned en klasse denne gangen. Står innbydende til får å haike med i rygg på favoritten og kan spurte inn til seier om Herleik Lie finner luken. 6 Crysta's Wind trener strålende og kusken tror veldig på sin hest. 4 Sierre Bowl står fint til og er i form. Liker dessuten sprint og kan slå til om reisen blir perfekt. 9 Mewtwo er bedre enn raden.

Trykk her for å se våre V5-forslag. Ønsker du våre DD-tips, trykk her.

Annonse: Her finner du flere eksperttips!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook