Madammen har kontroll!

Foto: hesteguiden.com

Sportspill har spilt inn 35 510 kroner på foreslåtte spill siden mandag, og i lunsjen på Örebro satser vi på at Væsterbo My Madame kan sørge for nye fremganger!

Sportspill meny torsdag:
Lunsjtrav Bjerke: Nå tar det helt av
Oddstips: Ikke bare god vin

Torsdag er som vanlig en travel dag for de spillesugne, og det hele starter opp med lunsjtrav til Örebro i Sverige og på Bjerke her hjemme. På kvelden overtar Åby på den andre siden av grensen med V65-spill, og her på berget har vi en dobbel V5-omgang å se frem til på Klosterskogen i Skien.

Det ble en festaften for Nettavisens lesere på Bjerke onsdag kveld, og etter at vi spilte inn totalt 15 104 kroner på mandag og tirsdag var det herlig å få en ny fulltreffer. Begge våre bankere Fux Pride og Valley High innfridde på enkleste vis, og da fikk vi V65 på våre tre største spilleforslag (+DD). Totalt innspilt der ble herlige 15 172 kroner, og de som spilte forslaget til 392 kroner kunne gå i lukene å hente ut flotte 4552 kroner!

Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto viser at de av våre lesere som leverte våre ferdigutfyllte kuponger sopte inn til sammen 355 000 kroner på Bjerke i går kveld!

Det stopper ikke med det, og i V5-spillet satt samtlige V5-forslag klokkerent! 1408 kroner tilbake på det minste forslaget til 96 kroner, og nye 4224 kroner innspilt var da et faktum! Da har vi totalt spilt inn herlige 34 510 kroner på våre foreslåtte spill siden mandag, og da bør det vel bli tjukke pakker for noen og enhver til Jul! Det er nye sjanser i lunsjen både på Örebro i Sverige og på Bjerke her hjemme i dag, og da er det bare å si lykke til med spillet!

Innleveringsfrister Örebro
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Herlig hoppe!
Ja, der er i aller høyeste grad 4 Væsterbo My Madame snakk om som kommer ut i V4-1, og hun har vunnet syv løp i år, og er i ferd med og avslutte en meget bra sesong. Creditt Winner–datteren debuterte ikke før i år som 5-åring, men nå går det på skinner.

Vant meget enkelt på Romme sist etter tet hele veien, og gangen før så gjorde hun et toppløp fra dødens til tredje mot meget gode hester.

Perfekt spor denne gangen, rask fra start, dyktig kusk i Tony Wallin samt veldig overkommelig motstand gjør sitt til at vi bankerspiller Væsterbo My Madame. Vi mener det blir så enkelt som tet fra start til mål, og var aldri i tvil om lunsjbankeren i dag.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Dagens outsider!
15 Cash`Em i V4-3 er hesten i feltet med klart størst kapasitet, men det har ikke alltid gått på skinner for den flotte Love You-sønnen. Nå kommer han tilbake etter snaue 3-mnd pause med solide treningsrapporter i ryggen, og da må vi være på vakt.

Han har fått to tøffe banejobb i kroppen, der det ene gikk på 19/1600 meter, mens det andre gikk på 17/2000m (og det gjorde han joggende).

Springsporet passer bra da han uansett trenger litt tid på å trave seg inn, og bare Henrik Larsson–traveren unngår galoppen så bør han vinne dette løpet. Vi spiller den beste hesten, og han blir normalt ikke favoritt.