*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Madicken fikser mandagscashen

Foto: Hesteguiden.com

Madicken jakter på sin fjerde strake seier under kveldens hyperspennende V65-omgang på Leangen.

03.02.14 13:01

Etter en søndag som etterhvert ble svært så rolig grunnet at Sørlandet måtte avlyse sine V65-løp søndag kveld, er det bare å brette opp ermene for en ny innholdsrik travuke der V75-løpene denne uken arrangeres på Biri travbane. Før den tid skal vi forhåpentligvis ha vært gjennom mye moro. Mandag er det V4 og V5 fra Bollnäs, før Leangen overtar med en svært så spennende V65-omgang mandag kveld her hjemme. I Sverige er det Eskilstuna som er vertskap for V64-omgangen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Innleveringsfrister Leangen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Undertegnede har for lenge siden utropt Leangen som sin soleklare favorittbane og siste halvår i fjor spilte jeg inn over 2,5 millioner kroner på Leangen. Selv om min V65-banker sist mandag New Rønnow ikke lignet seg selv i det hele tatt, vant min alternative V65-banker Master Ho svært lett og jeg fikk da også seks rette på alle andelslagene med denne banker. Jomar Blakken blir svært ofte overspilt på Leangen og sist mandag skrev jeg følgende kommentar på en av kveldens største V65-favoritter:

"Kveldens største V65-favoritt heter 4 Red Hot Firestorm og starter i V65-5. Hesten som kom ut i regi Jomar Blekkan-regi for to uker siden, vek seg ned fra tet da. Var riktignok med på en tøff åpning den dagen, men vi kan ikke på noen måte anbefale bankerspill på en hest som ga seg så mye fra tet og endte på femteplass".
Og hva skjedde: Red Hot Firestorm ga seg svært lett fra tet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Blekkan alltid overspilt
Det er ikke noe nytt at Jomar Blekkan blir overspilt på Leangen og eksempelet ovenfor fra sist mandag, er ett av mange. Undertegnede har ingenting imot Jomar Blekkan, snarere tvertimot, men dette handler om spill og verdi. I kveld blir Blekkan og 3 Prayer Ås det store holdepunktet for spillerne og kveldens i særklasse største V65-favoritt i V65-1.

Full vei?
2100 meter og Prayer Ås blir aldri en bankermelodi for meg. Hesten ga seg helt uten kamp mot Trinitro sist på Leangen fra tet og hesten fikk helmaks som toer på Østersund i sin nest siste start. Jeg var aldri i tvil om å gardere Prayer Ås i V65-1 i kveld og vi får fantastiske utgangsverdier med en annen vinner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Madicken i kanonorden
I V65-2 som er et kaldblodsløp for hester med grunnlag inntil 160 000, er løpet også åpnet for hopper med grunnlag inntil 200 00 kroner. Det har Roar Walsøe naturligvis fått med seg og hans meget formsterke dame, 5 Madicken, jager sin fjerde strake seier i kveld. Madicken står med 195 000 kroner i grunnlag og kan nesten ikke få et mer skreddersydd løp. Nå er motstanden bedre enn i det siste seiersløpet og sprint er fortsatt et lite minus. Men det var også sprint i det siste seiersløpet og da ble en såpass bra hest som Sørengjo frakjørt med 30 meter. Roar Walsøe melder om fortsatt flotte treningsarbeider og når uromomentet 4 Alsaker Elfax kommer til start med middels rapporter, bankerspiller vi 5 Madicken og Roar Walsøe i V65-2.

Walsøe har mer på lur
V65-3 er et løp spillerne kommer til å bruke mange kryss på i kveld til tross for at kun ni hester kommer til start. 9 Bogvinna blir storfavoritt, ti, tross for at hoppa fikk absolutt helmaks som fjerde, 40 meter bak vinneren Eikstjerna sist mandag. Bogvinna er travsikker, men kapasitetsmessig alt annet enn best i V65-3. Nest sistevalget 5 Heimstad Lomen er mitt store objekt i løpet og fartsmessig mener jeg denne er best. Se opp.

Helfrekk DD-banker
I V65-6 blir 3 Bonita Va Bene kun et femtevalg og det synes jeg er rart. Fireårshoppa forsvarte seg godt mot favoritten 9 Confidence Brandi den dagen og sistnevnte fikk et smørløp den dagen. Bonita Va Bene gikk sitt første løp på ti måneder da og er garantert forbedret med løp i kroppen. I et utfordrende DD-spill er det hyperinteressant å låse hoppa som DD-banker til flotte oddser.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag