Magisk mandagslunsj?

Ove A Lindqvist er mandagens første bankerkusk. Foto: hesteguiden.com.
Ove A Lindqvist er mandagens første bankerkusk. Foto: hesteguiden.com.

Magic Broline er ukens første lunsjbanker etter at Nettavisens travredaksjon viste fin form søndag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Frode Gjesdal. Tips og spilleforslag er ved Patrik Fernlund.

Søndagen ble en god dag for Nettavisens kunder på Eksperten. 11 andelslag gikk en med fire rette i V4-spillet på Täby og en utbetaling på 2 851 kroner. I Harstad gikk samtlige 16 andelslag i V65 inn med seks rette og en utbetaling mellom 3 883 og 4 716 (avhengig av antall femmere) etter at vi gikk imot folkemeningen og bankerspilte nestfavoritten 3 Saija's Speed i V65-2. Hesten vant tross to galopper. I V4 ble det også klaff da tre andelslag (andelspris 100 til 300) gikk inn med 2 574 i gevinst.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


Vi går inn i en ny uke og her blir det trøkk fra første meter.  I kveld venter en jackpot på SEK 2 072 040 i V64-spillet på Örebro, mens Kurt Leirvåg som vanlig serverer markedets beste Leangen-vurderinger. Men før det må vi ha lunsj.

Mer fra sportspill.no
V64 Örebro: Kjempejackpot

Patrik Fernlund lanserer 10 Magic Broline (V4-2) som ukens første lunsjbanker. Hesten leverte en en bra årsdebut da han spurtet fint til annen fra tredje utvendig. Med løp i kroppen etter seks ukers pause satser vi på at tiden er inne for årets første seier. Hoppa hadde en bra sesong i fjor med 4 seirer på 14 starter og 166 000 svenske kroner innkjørt. Hesten kan spilles både i V4 og Dagens Dobbel.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.

Her er Patriks vurderinger.

Spik
10 Magic Broline
(V4-2) visade fin form senast och möter konkurrenter som känns lämpliga. En bra spik!

Skräll
12 Reveur Sand
(V4-4)var riktigt fin senast på isbana och kommer hästen bara hyfsat på det från start så kan konkurrenterna få det svettigt. En häst som är värd att strecka tidigt, och jag tror att det mycket väl kan bli seger i dag.