Magnus blir nøkkelkusk

Magnus Jakobsson bak norgeskjenningen Yank Dreamcatcher.
Magnus Jakobsson bak norgeskjenningen Yank Dreamcatcher.

Magnus Jakobsson sitter bak flotte vinnersjanser i torsdagens V4-omgang fra Ørebro.

Tirsdag sikret Jennifer Tillmann oss flotte DD-kroner, mens Axevalla-trener Håkan K Persson fikset lunsjkronene fra Sverige onsdag da han enkelt vant med vår V4-banker Remember My Name.

Torsdag er det hele fire travkjøringer å forholde seg til og vi starter med V4 fra Ørebro. Deretter er det lunsjtrav fra Bjerke og til kvelden er det Bergen travpark som har V65-arrangementet her hjemme. Så må vi aldeles ikke glemme at det er jackpotomgang i V64-spillet fra Boden torsdag kveld der det er 1 104 852 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


To hester i V4-1
Ørebro er altså først ut, og i dag velger jeg å spille bankerfritt og stå på to hester i V4-1. Fagbladet Trav og Galoppronden i Sverige mener at 1 Quite Windy blir til overs fra sitt innerspor bak startbilen. Jeg har sjekket samtlige av denne hestens starter og ikke en eneste gang har hesten hatt startspor i første rekke. og da blir den påstanden tvilsom. Vallaken holder ihvertfall kanonform for dagen og kusk Maria Törnqvist har kusket hesten i de to siste seiersløpene.

Årsdebuterende 3 Almar blir dog en lei nøtt å knekke. Trener og kusk Magnus jakobsson er optimistisk og felles for både Almar og Quite Windy er at de holder V75-klasse. Derfor står vi på disse to hestene i V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Skrell i andre
Undertegnede har hatt flott teft på sine heldekk de siste ukene og torsdagens spillenøtt tror jeg finnes i V4-2/DD-1. Urutinerte hester bak startbil og attpåtil sprint borger for litt av hvert og jeg helgarderer både på det mellomste og det største V4-forslaget.