Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Åby og Solvalla står for kveldens V86-omgang, og dette er en svært spennende omgang med et SKYHØYT POTENSIAL. Vår soleklart beste banker i denne omgangen dukker opp i finalen, og vi kan ikke spekulere mot 5 Baula. Blåser normalt tidlig til tet, og siden bør den "bade" hjem en billig oppgave.

Våre komplette V86-tips er som følger:

V86-1 : 2 Eddie The Eagle – Er en meget bra hest i dette grunnlaget, den har trukket et perfekt spor bak bilen, og dette ser veldig bra ut på forhånd. Ble kjørt ned i kjelleren etter pause sist, men skal ha trent sterkt etter det løpet, og rapportene går i dur fra stallen. Vi liker at den får opp Uhrberg i vognen, og tror på en solid sjanse om den leverer som den skal. SPILLES! 9 Tresexton – Spurtet inn til en sikker seier sist, mens den var solid fra dødens nest sist. Da så den fakta ikke helt tom ut i målgangen, og ble ikke kjørt ned i kjelleren. Sporet nå passer bra, og med tempo blir den skummel for noen og enhver.

8 Joker Of Steel – Avgjorde på speed via siste indre sist, og har funnet storformen. I kveld trekker sporet ned, men Joker Of Steel er god nok på kapasitet, og kan opplagt vinne dette om det bare løser seg nedover startsiden.

Vår rangering : A : 2 B : 9-8-5-4-1-7-6 C : 3

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 6 Edumette – Tidlig tet og slutt? Det kan fort skje, og den var positiv i nederlaget via 14,7 s 800m sist. Har slitt med volte i jobbene, og helt stoler vi ikke på den når den her skal ut fra springsporet. Skulle den løse bra ut så blir det trolig gratis tet, og da må sjansene være gode i særdeles billige omgivelser. SPILLES! 7 Västerbo Chachacha – Var OK i comebacket sist, men møtte rett og slett en for god hest da. Er normalt mye forbedret med det løpet i kroppen, den er ganske bra fra start, og fra tet/rygg leder kan den skrelle i omgivelser som dette. Rankes tidlig på.

11 Hard Landing –
Spurtet helt grei sist, og holder sin fine form. Nå er den noe billigere ute, «UMULIGE» Kihlström kjører, og vi plasserer den inn som løpets outsider. Løpet ellers er veldig jevnt, og ingen bør bli overrasket om det kan skrelle ordentlig til her.

Vår rangering : A : 6 B : 7-11-8-9-5-2-12-3-10-13-14 C : 1-4

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 4 Faith Trot – Dukker opp i regi Per Nordström, og vi velger å ranke den først direkte. Per Nordström hadde et fantastisk fjorår med 29% seire, og over 15 millioner innkjørt. I år har han 60% seire (vunnet 3 av 5), og fått en sterk start på det nye året. Faith Trot er med garanti en av de bedre hestene på ren kapasitet, vi liker når hopper/hingster skifter regi, og det er første gang ut en slik skal spilles. Neste gang kan den nemlig være oppbrukt som et bra objekt… 3 Aperol Broline – Spurtet sterkt sist, og varslet form direkte etter en treningspause. Peter Untersteiner ligger dog litt lavt med denne stallhesten, og tror ikke sånn veldig hardt på den. Blir fort en tung favoritt i dette løpet, men med tanke på Peters uttalelser så velger vi å ranke den inn som et 2-valg.

1 Take Me Sober –
Er noe bedre enn raden, og slett ikke så verst på sitt beste. Er sikret et bra opplegg fra innersporet, motstanden skremmer ikke, og den får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 3-1-8-10-2-6-9-7 C : 5

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 8 Maverick Dream – Har imponert noe kolossalt de siste gangene, og den har virkelig vært brenngod i hendene til Lövdal. Dundret unna i tet nest sist, var ordentlig pigg på bittet, men vant likevel enkelt på 12,9/2140ma. Sist var den minst like pigg på bittet, og holdt helt strålende over stayerdistanse. Innvendig ønsker samtlige ryggen til Maverick Dream utenom storfavoritten. Vi er dog inne på at den vil bli overflydd, og da kan kanskje Maverick Dream komme seg tidlig til tet. Går en 11-tid på en kjapp sprint, og vi tror på en flott mulighet. 1 Tale Of Jacks – Har hatt innersporet bak bilen to ganger. Den ene gangen var den ikke i nærheten av å løse ut feilfritt, mens den andre gangen var det også svært nære galopp. Fikk da en elendig start. Innersporet kan derfor bli en felle. Formen er dog knallbra, men vi kjøper den ikke som storfavoritt fra innersporet.

3 Fonda Boko –
Stormer til tet, man ønsker en rygg, og er på foto om den har en av sine bedre dager. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 1-3-7 C : 4-6-2-5

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 4 Cambria – Spurtet meget sterkt nest sist, men ble da disket for en trang situasjon. Sist ble den brukt mye innledningsvis, og fullførte helt strålende. I november stod den likt med 8 Ornello, slo den over 3180mv da, og var fakta også mer spilt. Er billigere ute kontra den nå, den har varslet vinnerform ved flere anledninger på slutten, og i kveld kommer vel seieren? 10 Appaloosa – Er veldig på riktig vei, og den kom til mål med litt krefter igjen sist. Ventes ytterligere forbedret til kveldens start, den har vunnet stayerløp tidligere (23.11.2020), og pleier å være god på denne tiden av året (vant begge sine løp i januar i fjor). Kan spurte ned samtlige med litt flyt på veien, og den må helt klart passes.

2 Amore Passo V.W. – Står med stolpe i programmet, og den blir hardt betrodd. Vær dog OBS på at den har vært alvorlig skadet siden det siste løpet, og ble faktisk så sent som 16. desember strøket pga den ikke var i skikk til å starte i løpet som den var meldt i. Er god nok, men den kan ikke bli noe mer enn en outsider her.

Vår rangering : A : 4 B : 10-2-3-11-6-8-9 C : 7-5-1

V86-6 : 3 Wagger Zacker – Spekulerer nok mange i mot i kveld, og dette er en hest som trolig vil trende nedover. Vi er dog inne på at den får gratis tet, den har bra skalle, og går den 15,0 fra tet så leder den fort dette løpet rundt om. Tok en noe turbetont seier etter en feilaktig disk av konkurrent sist, men hadde uansett krefter igjen over mål, og den holder toppform. SPILLES! 8 Strong Heartbeat – Vinner dette løpet med ett «kvarter» om den leverer på topp direkte. Har nemlig møtt en helt annen verden av hester enn dette, men vært skadet, og hatt et langt opphold. Vi så den i prøveløpet i desember, og lot vel oss ikke imponere veldig der. Viste kun 18,2 s 400m, og man forventer litt mer av en slik hest, selv om det kun var snakk om et prøveløp. Er BEST, men med usikker form blir den kun et 2-valg.

6 Mats Tooma – Er grunnkapabel, den er på vei mot formen, og kan være skrellen i løpet. Levert en bunnsolid sluttrunde i sporene sist, og var ikke langt bak 3 Wagger Zacker over mål. Kan være ytterligere forbedret til denne starten, og den må med om man først velger å gardere favoritten.

Vår rangering : A : 3 B : 8-6-4-10-9-5-11 C : 1-7-12-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 3 Staro Leonardo –
Var knallgod før pausen, og også fullt godkjent etter pause sist. Var da ute i et bløffløp, og når det ble full fart til slutt så slapp den med noen lengder. Er normalt forbedret med det løpet i kroppen, den står perfekt til spormessig, og dette ser ut som en meget bra sjanse på forhånd. SPILLES! 10 Valokaja Hindö – Spurtet oppløftende sist, og virker å være på riktig vei. Har en sjeldent fin oppgave foran seg, og skulle det bare bli litt tempo så må sjansene være fine. Motbudet.

4 Sandsjöns Enzo – Leverte en av de merkeligste innsatsene av samtlige hester i fjoråret når den jogget spinnville 10,7/2140ma femte sist. Etter det løpet dro den nemlig ikke skinnet av pølsen, og var ikke til å kjenne igjen. Er den som femte sist så har den en TOPP MULIGHET, men nå vil vi gjerne se den i et løp etter pause før vi ranker den høyere enn et 3-valg.

Vår rangering : A : 3 B : 10-4-7-2-6 C : 9-5-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 5 Baula – Er kveldens i særklasse beste banker, og når vi la ut våre tips så var den kun et 2-valg. Det tar vi i mot med takk, for denne taper normalt ikke et løp som dette. Gikk et klart bra løp nest sist, og møtte da BETYDELIG bedre hester enn hva den møter nå. Kom sist ut etter en treningspause, og ble sittende bom fast som fulltanket da. I kveld er den enormt kuskeplusset med Magnus Djuse, man vil feste på den en BIKE for første gang, og vi blir veldig overrasket om ikke dette dreier seg om tet og slutt. Er nemlig utrolig kvikk ut bak bilen, og vi har sett den blåse tidlig til tet fra spor åtte… Om man velger å feste på en BIKE så vil det bare gjøre den enda mer startrask… Står dessuten utrolig riktig inne i løpet pengemessig, og den kan ikke få en bedre oppgave enn dette. ALL IN!

Vår rangering : A : 5 B : 12-7-1-3-10-6 C : 2-4-11-8-9

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.