Gå til sidens hovedinnhold

Magnus Teien Gundersen har V5-bankeren på Bjerke

Det er tidlig V5-lunsj på Bjerke denne mandagen. Magnus Teien Gundersen kusker vår V5-banker.

En fantastisk travuke står foran oss når Bjerke til helgen byr på Oslo Grand Prix og storstilt V75-omgang søndag. Lørdag er det V75-finaler på Bjerke, mens det lørdag kveld er internasjonal V75 i Boden med 72 millioner i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit skal vi blant annet gjennom en innholdsrik mandag. Den innledes med tidlig V5/V4-lunsj på Bjerke og i tillegg er det V4-lunsj fra Bergsåker. Mandag ettermiddag er det internasjonal V65/V4 fra Jarlsberg med spillestopp kl 16.20 i V65. Mandag kveld er det Karlstad og Färjestad som er vertskap for den svenske V64-omgangen.

Systemklaff under V75 på Bjerke onsdag 3. juni
Undertegnede valgte å spille med to bankere under onsdagens V75 på Bjerke. 4 Admiral Knick i V75-7 innfridde veldig enkelt, mens 6 Balder Odin galopperte i kampens hete i V75-2 og ikke innfridde. Dermed ble det "kun" seks rette på de flate spilleforslagene. Ett av systemspillene på Eksperten satt dog som det skulle. Det hadde en innl.pris på kr 2 966 (fire andeler a kr 750) og betalte meget flotte 31 273 kr tilbake.

Da får vi håpe på flere gevinster når Bjerke altså byr på tidlig V5-lunsj og V4-lunsj mandag. V5-spillet har spillestopp allerede kl 11.10, mens V4-spillet som innledes i V5-3 har spillestopp kl 12.40. Jeg spiller bankerfritt i V4, men i V5 finner jeg min banker i V5-3.

Gundersen har bankeren
Geir Vegard Gundersen har som vanlig gode treåringer på sin stall og flere av dem har allerede vunnet løp. Men ikke Broadway Sun som blir stor favoritt i V5-2. Hesten har startet to ganger. Ledet i det lengste i debuten på Momarken, men ble da tatt ned av gode Jolene B.R. Sist var hesten ute i et løp i DNT's unghestserie på Bjerke. Ble tatt opp fra start da, men avsluttet meget bra til fjerde og landet på 15.0/2140 meter. Det var gode hester med i det løpet. I dag er motstanden klart enklere og selv fra åttendespor bak bilen, skal det være god vinnersjanse. 8 Broadway Sun blir min V5-banker på Bjerke i dag.

Dobbeltbanker i V4-4
V4-spillet innledes altså i V4-3 og her spiller jeg bankerfritt. Jeg låser V4-4 på hestene 4 Alm Randers og 8 Stein Frøy. Alm Randers innledet karrieren strålende, men har galoppert seg bort i sine tre siste løp. Er den klart beste hesten i V4-4. Men jeg tar med meg høykapable 8 Stein Frøy. Denne fireåringen sliter også med å komme seg feilfritt rundt, men var meget god tredje nest sist.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

4 Alm Randers blir også min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Kommentarer til denne saken