Gå til sidens hovedinnhold

Magnus Teien Gundersen innfrir med storfavoritten på Jarlsberg

Kapasitetshesten Legend Act blir vår soleklare banker i mandagens V5-lunsj på Jarlsberg.

Til helgen er det klart for Oslo Grand Prix og Bjerke byr på V75 både lørdag og søndag. Selve OGP går som vanlig på søndag og da er det også internasjonal V75-omgang på Bjerke. Det kommer garantert til å bli en topphelg på Bjerke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før vi kommer dit, skal vi gjennom en innholdsrik mandag. Det er pågående smitteutbrudd i Trondheim og kveldens planlagte V65-omgang på Leangen, er således avlyst. Dermed blir det fullt trøkk mot mandagskveldens jackpotomgang i V64 på Färjestad der det venter 1 155 221 SEK ekstra i sekserpotten. Mandagen innledes med V5-lunsj på Jarlsberg (spillestopp kl 11.35) og V4-lunsj fra Halmstad med spillestopp kl 12.20.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om mandagens internasjonale V5-lunsj på Jarlsberg. Magnus Teien Gundersen misset med begge mine V65-bankere på Biri fredag kveld, men får ny tillit som bankerkusk i dagens V5-lunsj.

Jakter sin fjerde strake
Det handler om 1 Legend Act i V5-3. Fireårsvallaken som trenes av Elise Kristine Holt norgesdebuterte med andreplass på Biri for snaue to måneder siden, men har deretter tatt tre strake seire. Helt nede på 13.9/2140 meter i seiersløpet nest sist og innfridde som storfavoritt i et V75-løp på Bjerke for to uker siden. Førstespor bak bilen i dag, kan være et lite usikkerhetsmoment, men holder hesten seg på beina, så vinner han V5-3. 1 Legend Act blir min soleklare V5-banker på Jarlsberg i dag.

Maksimalt uheldig sist - blir DD-banker i dag
Det er sjelden kost å se kaldblodshester sitte bom fast hele veien, men det var tilfelle med 5 Grude Kalle som storfavoritt i V65 på Jarlsberg for to uker siden. Åsbjørn Tengsareid satt bom fast innvendig hele løpet og fikk ikke kjørt en meter med 1,5-oddseren. I dag står hesten i femtespor bak bilen i V5-4/DD-1 og han er faktisk ikke favorittspilt i morgentimene mandag. 5 Grude Kalle blir min DD-banker på Jarlsberg i ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Spennende debut for Tengsareid
1 Remana og 7 Golden Vici heter den klare favorittduoen i V5-1, og de er selvsagte begge aktuelle i seierskampen. En svært spennende debut i regi Åsbjørn Tengsareid gjør 2 Bastian Lendalund. Den åtte år gamle danskfødte vallaken leverte flere sterke løp i regi Olav Mikkelborg høsten 2018, men har ikke vunnet løp siden 9. mai 2019 på nedlagte Drammen travbane. Står fint til i mandagens comeback og selv om hesten ikke har startet på åtte måneder, synes jeg han fortjener litt oppmerksom som svært lite spilt i V5-1.

Skal utfordre Hamre-favoritten
Frode Hamre nyter som vanlig stor tillit blant spillerne, men likevel er det overraskende at 4 The Pirate er vesentlig mer spilt enn 9 Bellfire i V5-2. De gikk i samløp for 14 dager siden på Jarlsberg, og da spurtet 9 Bellfire strålende til andreplass etter sen åpning. Per Vetle Kals sitter opp bak en svært talentfull treårshoppe i 9 Bellfire som blir min favoritt i V5-2.

Far og sønn Høitomt gjør opp i V5-5
Kun åtte hester stiller til start i V5-5/DD-2, ett løp som er stengt på maks 600 startpoeng. Høitomt-duoen 4 Mama's Real Deal og 7 Gliding Sun blir de to mest kryssede i løpet og skal begge ha et bra bud på seieren og er en motivert favorittduo i V5-finalen.