Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

Lerum med V86-fest i Sverige - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Vår "KASSABANE", Sørlandet, byr på V75-fest lørdag. Dette er altså banen som undertegnede tok KASSA på tidligere i oktober, og da ble lukene tømt i V65 samt V4-spillet. Lørdag prøver vi oss med nye frekke varianter, og lager bonger med solid potensial. Den beste bankeren dukker opp i V75-2, og her tror vi hardt på 1 Orlando Young. Er feltes beste hest, det er gode rapporter på den, og vi tror på tet og slutt.

Våre komplette tips til lørdagens V75-omgang på Sørlandet er som følger:

V75-1 : 8 Ard – Er den beste sprinteren i innledningsløpet, og dukker den opp med full form etter sin sykdomspause, ja, da har den en stor sjanse. Vi vil tro at Stine Birkeland har satt sin hest litt ekstra opp for dette løpet på hjemmebanen, og mot riktig motstand på drømmedistansen skal den stå først. 1 Trø Yr – Er betydelig bedre enn raden, og med svært spennende betingelser kan det endelig være duket. Fikk aldri skikkelig fritt frem sist, den gikk 22,6 s 300m nest sist, mens den kom voldsomt tilbake etter galopp fjerde sist. Kan vinne dette fra tet/rygg leder, og den er tidlig på vår rank.

5 Grislefaksen G.L. – Har vært på langereise de to siste gangene, og selv om den holder toppform så kjenner nok den reisen til Finland sist litt ekstra godt. Gjorde da en bunnsolid sluttrunde mot bedre hester enn dette. Er en naturlig gardering, men over denne distansen blir den ikke noe annet enn en outsider. 2 Torpa Oda – Var god etter pause sist, og viste da 22,7 s 500m. Er 40m billigere ute kontra 6 Grisle Tore G.L. som den møtte fra likestart 21. februar, og kan nesten ikke få en finere oppgave enn dette. Er den på humør så kan den vinne dette fra tet/rygg leder, og den må med om man først garderer løpet. PS! Vær OBS på at Steine er stallmann hos Tengsareid, og når de kjører begge strekhestene så er det alt annet enn utenkelig at de har lagt en slagplan for hvordan en av de kan vinne dette på en brennkvikk bane…

Vår rangering : A : 8 B : 1-5-2-6 C : 9-4-3-7

Lørdag venter en STOR V75-OMGANG med muligheter å vinne 12 millioner kroner. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-2 : 1 Orlando Young – Er feltes klart beste hest, og selv om den var lite spilt når dette tipset ble lagt ut (9,4%) så vil den bli betydelig mer spilt. Noe som også er helt riktig. Var svak sist, mens i årsdebuten nest sist fakta var ordentlig god mot en såpass bra hest som Code Young. Var altså svak i sin siste start, men er nå operert i halsen, den har trent sterkt, og får dessuten på seg en BIKE for første gang. Er lynrask fra start, og vi blir ikke sjokkerte om denne går 12,0 fra tet. Taper neppe om den leverer på topp, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på denne. 6 Thai Ohio – Er ingen stjerne, men blir likevel knallhardt betrodd. Vant et ganske billig løp sist, men fungerte ikke helt optimalt, og imponerte ingen da. Gangen før hadde den tidenes gaveløp, og vant på en fin måte. Nå varsler Frode Hamre om at den er blitt behandlet, han ønsker å feste på et helstengt hodelag, og skal ladde fra start. Har blitt «KOKO» med et helstengt hodelag tidligere (6. august), og vi håper ikke at den ødelegger løpet til Orlando Young om den skulle bli slik igjen. Er den vi frykter mest, men tror altså klart mest på Gundersen-traveren.

9 Quality Diva – Kan være skrellen om favorittene kjører mot hverandre. Glem ikke at denne har møtt de beste hoppene i årgangen, den har en voldsom toppfart i kroppen sin, og er sikret et fint smygløp fra sitt smygspor. Vant enkelt sist, og holder en fantastisk bra form. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 6-9-5-3-4 C : 2-7-8-10

Lørdag venter en STOR V75-OMGANG med muligheter å vinne 12 millioner kroner. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-3 : 9 Lesja Odin – Dette er et av de fineste løpene som er kjørt i dette grunnlaget på svært lenge, og et løp vi virkelig gleder oss til. Vi er inne på at Lesja Odin som gjør comeback etter et lengre avbrekk kan få det sydd opp, og speede ned samtlige på oppløpet. Leverte et sterkt prøveløp, og la der inn en sluttrunde i 23-fart. Tjomsland hadde ALDRI dradd denne ut i V75 etter en såpass lang pause uten at han hadde vært strålende fornøyd med den i jobbene, den står i ryggen til brennkvikke 2 Alm Randers, og vi tror på andre utvendig for vår ide. SPILLES DIREKTE! 2 Alm Randers – Er en fantastisk sprinter, men som ikke var på topp over mellomdistanse sist. Var helt OK, men ikke mer. Trener sterkt igjen etter en liten pause, men må trolig vinne dette fra dødens, og akkurat det trenger ikke bli veldig enkelt…

1 Brenne Røn – Er forbedret i regi Brenne, og vi har likt det vi har sett av den på slutten. Satt bom fast som fulltanket nest sist, mens den vant sprettlett fra tet etter en avslutning i 23-fart sist. Tar tet, men vi er fakta noe skeptiske om den får mye trykk på seg. Har nemlig vært noe «bløt» tidligere, og selv om den er bedre nå så er ikke dette en hest som liker å gå i kjelleren. Blir derfor kun en outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 2-1-4 C : 10-5-3-8-6

Lørdag venter en STOR V75-OMGANG med muligheter å vinne 12 millioner kroner. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-4 : 3 Passion Tile – Har ikke levert som ønsket de to siste gangene, og har altså slitt med litt sykdom. Glem ikke at dette er en hoppe som spurtet ned knallgode Tipsy Bartender tidligere i år, og det er ingen tvil om at Passion Tile er feltes beste hest når den leverer som best. Her fyker den til tet, rapportene på den etter pause er gode, og på en kjapp bane blir den ikke enkel å fange. Lar seg neppe stoppe om den leverer som i sommer, og dette er en klar tipsener for oss. 10 Kandice B.R. – Har vunnet 6 av 9 løp, men har uansett ikke imponert oss noe sånn veldig. Har liksom vært helt OK, men opptrådt litt tråkk/uvillig i løpene, og ikke vært like bra som snakket har vært på denne. Imponerte heller ikke etter pause sist, men holdt sikkert unna fra tet. Ventes forbedret, og skal naturligvis med på gardering. 4 U.S.A. Hill – Har løftet seg på slutten, og Kolle er optimist før denne oppgaven. Mot bedre hester sist viste den 12,5 s 1000m, og gikk en bra sluttrunde. Gangen før viste klokken 11,9 s 1000m. Nå er den veldig riktig ute, og får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 10-4-8-7-12 C : 5-11-6-2-1-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 8 Rams Bror – Blir garantert veldig hardt betrodd, og den er bankerspilt flere steder. Det er også snakk om en bra «kalding», men den har hatt over to mnd pause, og slikt pleier ikke å være uten grunn på denne tiden av året. Det kan naturligvis være slik at den bare vinner mot en overkommelig gjeng, men vi liker aldri å gå til på hester etter slike pauser, og gjør det heller ikke nå. Vinner om den leverer på topp, men så var det akkurat det da… 11 Homme Alcor – Har Dalen et veldig godt tak på, og den avgjorde sprettlett sist. Gikk da 27 s 1000m, og kom til mål med krefter igjen. Kan garantert ned mot 27,0 på distansen, Dalen får igjen sjansen, og denne plukkes med på alt.

12 Verdals Susi – Tapte kun for gode Nylund tredje sist, og nest sist, mens den viste 26,6 s 1300m etter galopp sist. Er en bra hoppe, og alt annet enn ueffen om den skulle levere på topp. KAN SKRELLE! Løpet ellers er helskummelt, og ingen er faktisk 100% sjanseløse.

Vår rangering : A : 8 B : 11-12-9-2-3 C : 7-5-10-6-4-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 6 M.H. Hot Cash – Vant sikkert fra dødens som vår ide sist, og dette er en 3-åring som skulle hatt et langt høyere grunnlag på konto. Ble ikke kjørt med i Kriteriet, og satt der bom fast som fulltanket… Vinner dette om den leverer som sist, men vær litt OBS på at vi er på tampen av sesongen, og etter en lanreise til Trondheim sist venter en ny reise til Sørlandet lørdag. Et annet minus er at den trolig igjen må vinne fra dødens, og det er aldri helt enkelt i V75. Skal stå først, men vi tør ikke å gå ALL IN. 2 Miller’s Papagayo – Har løftet seg på slutten, og var fakta meget tapper fra dødens sist. Gikk 13,5 s 1000m fra dødens, og det er sterkt. Nå har den fått det løpet i kroppen etter en liten pause, den står utrolig bra til her, og er ikke ueffen om den leverer som sist.

5 Bravestile – Hadde man endret hodelaget på sist, og det slo heldig ut. Ble sittende bom fast over mål, og det virket til å være en hel del krefter igjen. Hop kjører nok med større ambisjoner på lørdag, og er den som sist så kan det fakta gå veien. Dette er løpets outsider. 8 Vallatonian – Gikk 12,8 s 1000m sist, og den spurtet riktig så bra nedover oppløpet. Trenger tempo for å komme skikkelig inn i dette løpet fra et dårlig spor, men får den først det så er den ikke ueffen.

Vår rangering : A : 6 B : 2-5-8 C : 11-3-4-7-1-9-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 15 Miss Pepper – I Sverige er hoppeløp i V75’en de klart beste spilleløpene. I Norge har vi ikke så mange av disse løpene, men det er noe vi virkelig ønsker å se mer av i V75-spillet. Finalen er et prakteksempel på hva vi mener er et bra spilleløp, og det er slikt som dette som hører hjemme i V75’en. Ideen vår i finalen gikk en solid sluttrunde sist, og på klokken stod det 11,0 s 1000m. Gangen før ble det helt feil. Det er altså ingen fare med formen. Har første omvendt i volten, og vi har sett den på omvendt volte tidligere. 20. februar i 2021 var sist den var ute fra omvendt volte, og da løste den meget bra ut i tåken som var på Bjerke den dagen. Kan derfor komme fykende direkte, og dette er en klar tipsener for oss i finalen. 5 Qudrillion Tile – Fikk aldri helt skikkelig fritt frem sist, og selv om det ikke var mye krefter igjen så likte vi det vi fikk se. Var da hakk i hel på en såpass god hest som Thai Brooklyn. Hadde et tilsvarende spor på Bjerke 12. juni, og da jogget den lett til tet. Vi mistenker derfor Malmin å være på tetjakt, og på en lynrask bane blir den ikke enkel å fange.

9 Lucky Queen Soa – «Eide banen» sist, og så helt fantastisk bra ut for dagen. La inn 10,9 s 1000m, og det strålte virkelig av henne da. På lørdag er det helt andre forutsetninger, og den må også gå med baksko. Har vært klart best skoløs, og det trekker altså ned at den må ha på sko bak. Favoritten for mange blir derfor kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 15 B : 5-9-6-7-1-13-4-12 C : 10-14-3-2-8

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»