Maharajah er en klink vinner

Foto: Hesteguiden.com

Superstjernen Maharajah har et nytt gaveløp tirsdag og blir vår soleklare banker i V65-spillet på Eskilstuna.

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Forus: Pål sitter på leken

Oddstips 1: Kan Redknapp trylle?

Oddstips 2: Vi tror på Lazio

Også tirsdag er det nok å henge fingrene i for oss travspillere. Denne tirsdagen starter det med V4 fra Åby og fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke. Til kvelden får vi atter stifte bekjentskap med superstjernen Maharajah under V65-løpene fra Eskilstuna, mens det skal kjøres dobbel V5 på Forus her hjemme.

Innleveringsfrister Eskilstuna
V65 kl 19.08
DD kl 20.23

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er altså i Eskilstuna det skjer tirsdag kveld og med all respekt for både Sebastian K. og Raja Mirchi, så er det ingen tvil om at det er Maharajah som er svenskenes kjæledegge blant elitehestene der borte. Stefan Hultmanns øyensten har fått store deler av sesongen ødelagt av skader og kun startet tre ganger i 2012. Var tilbake etter nesten ti måneders fravær i Gävle for nesten to uker siden og det ble et rent pliktløp for hesten.

Det blir det også tirsdag. Kun seks hester utfordrer her og det eneste de ønsker er ryggen til Maharajah underveis. Ørjan Kihlström (se den styringen han hadde med Saston lørdag) er etter vår mening Sveriges beste kusk og ekstremt god til å kjøre taktisk etter hva hestene trenger. Undertegnede bruker svært sjelden begrepet en klink vinner, men nærmere enn dette kommer du ikke travløp. 3 Maharajah taper ikke V65-3 i Eskilstuna tirsdag og er den soleklare hovedbankeren.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Stefan i hetluften
Det er ikke bare Stefan Melander som er i ferd med å gjøre en kanonsesong i Sverige, også hans navnebror Stefan Persson gjør karrierebeste. 39 år gamle Persson gjorde karrierebeste i 2008 med 62 seire og ca 5,7 mill SEK innkjørt. Når det gjenstår en måned av 2012 har Stefan Persson allerede 75 seire og passert 6,3 millioner SEK innkjørt. Halmstad-treneren har vunnet 10 løp bare i november og stallhestene går som toget for tiden.

I V65-2 sender han ut treårige 5 Quarz i et treårsløp med voksne 50 000 SEK i førstepris. Så dunderfin ut i seiersløpet nest sist i Kalmar etter ledelse hele veien, og Persson mener dette er hans klart beste vinnersjanse denne tirsdagen. Vi er helt enig og dette lukter tidlig tet og da taper ikke From Above-sønnen dette. Vi bankerspiller i V65-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Også en luring fra Stefan
Den godeste Stefan Persson sitter også opp bak vår luring denne tirsdagen. Femårshoppa 4 M.T. Fameandglory kom i trening til Stefan Persson midtsommers. I perioden februar/mars 2011 tok hoppa tre strake andreplasser i V75 for sin daværende trener Thomas Uhrberg. Det forteller litt om kapasiteten til denne dama, men hun har ikke fulgt opp siden da. Hun gikk riktignok ålreit for Persson i et par løp i sommer, men falt så ut av stilen og ble derfor borte fra løpene i nesten tre måneder.

Kom tilbake etter pause i Kalmar for snaue to uker siden, og var klart forbedret da. Satt i tredje innvendig underveis og så riktig fin ut i målgangen. Takler hoppa fjerdesporet i volta, synes vi hoppa skal tilmåles fine vinnersjanser her og hun kan også være et herlig objekt i DD-spillet. Varenne-hoppa er klart spillbar i V65-5/DD-1.