Majoren til Flemming

Den fremragende danske travtreneren Flemming Jensen blir meget sentral når Axevalla byr på millionjackpot i V64-spillet tirsdag kveld.

Vel overstått påske travvenner. Vi står foran en tirsdag med gedigne jackpotter til kvelds. Til V64-løpene på Axevalla venter 1.532.757 SEK ekstra i sekserpotten ettersom det ble svært så lettløst i Halmstad mandag. Lettløst ble det definitivt ikke på Momarken mandag. Der var det ingen som klarte seks rette og dermed venter 685.383 kroner ekstra i sekserpotten til V65-spillet på Forus tirsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Overlegne tall
Danske Flemming Jensen valgte å flytte tilbake til Danmark for et par år siden, men han er likevel en hyppig gjest på svenske travbaner. At stallhestene hans duger er det ingen tvil om. Hittil i 2014 har Flemming kjørt 108 løp i Sverige og vunnet 33. Det gir en ellevteplass på kuskestatistikken en seiersprosent på vanvittige 30,6. Ingen andre av topp 50-kuskene på listen er i nærheten av en slik seiersprosent.

Til kveldens jackpotomgang på Axevalla sitter Jensen opp bak fire hardt betrodde hester og han blir favorittspilt med 2 Sonar Brodde i V64-1 og med 15 Monte Major i V64-3. Sistnevnte blir i særklasse omgangens største favoritt og lander trolig på over 70 prosent av innsatsene. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

De siste månedene har vi gang på gang vært vitne til at selv om dunderfavorittene innfrir så blir det voldsomme utbetalinger. Svenske eksperter maste i det uendelige om at det ikke fantes verdi i norske B.B.S. Sugarlight i V75-spillet fra Romme søndag. Hesten til Fredrik Solberg brydde seg ikke om det og vant overlegent som en 79,3 prosenter. Likefullt ble det gigantiske 1,3 millioner i utbetaling for sju rette, så da dropper vi dette verdisnakket inntil videre. 

En vanvittig prestasjon
Monte Major gjorde ihvertfall et helsvett seiersløp på Åby i sin siste start. Å hente 20 meter tillegg på meget gode Red Hot Snapper er det ikke mange som gjør, spesielt ikke når man sitter i fjerde par utvendig runden fra mål og Snapperen sitter i tet. Etter en gnistrende sisterunde var likevel Majoren fremst på streken. I kveld er det 40 meter tillegg og hele 15 startende hester, men motstanden er alt annet enn tøff. Med så mye jackpotkroner ekstra å spille om gjelder det å treffe med bankeren. Jeg går all-inn på Flemming Jensen og 15 Monte Major i V64-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Ingen Remember i kveld???
2. april i år bankerspilte jeg 5 Remember My Name og Håkan K. Persson i V4-spillet på Axevalla. Sjuåringen til Persson innfridde med glans. I kveld blir hesten stor favoritt i V64-5, men motstanden er betydelig tøffere enn i de to siste seiersløpene. Jeg må trekke fram en annen hest i dette løpet. 9 Carlos Santana er i knallform og kan får løpet fra spor ni i kveld. Jeg må teste et DD-spill på hesten i kveld til herlige oddser.