*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Majoren til Flemming

Den fremragende danske travtreneren Flemming Jensen blir meget sentral når Axevalla byr på millionjackpot i V64-spillet tirsdag kveld.

22.04.14 20:54

Vel overstått påske travvenner. Vi står foran en tirsdag med gedigne jackpotter til kvelds. Til V64-løpene på Axevalla venter 1.532.757 SEK ekstra i sekserpotten ettersom det ble svært så lettløst i Halmstad mandag. Lettløst ble det definitivt ikke på Momarken mandag. Der var det ingen som klarte seks rette og dermed venter 685.383 kroner ekstra i sekserpotten til V65-spillet på Forus tirsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Overlegne tall
Danske Flemming Jensen valgte å flytte tilbake til Danmark for et par år siden, men han er likevel en hyppig gjest på svenske travbaner. At stallhestene hans duger er det ingen tvil om. Hittil i 2014 har Flemming kjørt 108 løp i Sverige og vunnet 33. Det gir en ellevteplass på kuskestatistikken en seiersprosent på vanvittige 30,6. Ingen andre av topp 50-kuskene på listen er i nærheten av en slik seiersprosent.

Til kveldens jackpotomgang på Axevalla sitter Jensen opp bak fire hardt betrodde hester og han blir favorittspilt med 2 Sonar Brodde i V64-1 og med 15 Monte Major i V64-3. Sistnevnte blir i særklasse omgangens største favoritt og lander trolig på over 70 prosent av innsatsene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

De siste månedene har vi gang på gang vært vitne til at selv om dunderfavorittene innfrir så blir det voldsomme utbetalinger. Svenske eksperter maste i det uendelige om at det ikke fantes verdi i norske B.B.S. Sugarlight i V75-spillet fra Romme søndag. Hesten til Fredrik Solberg brydde seg ikke om det og vant overlegent som en 79,3 prosenter. Likefullt ble det gigantiske 1,3 millioner i utbetaling for sju rette, så da dropper vi dette verdisnakket inntil videre.

En vanvittig prestasjon
Monte Major gjorde ihvertfall et helsvett seiersløp på Åby i sin siste start. Å hente 20 meter tillegg på meget gode Red Hot Snapper er det ikke mange som gjør, spesielt ikke når man sitter i fjerde par utvendig runden fra mål og Snapperen sitter i tet. Etter en gnistrende sisterunde var likevel Majoren fremst på streken. I kveld er det 40 meter tillegg og hele 15 startende hester, men motstanden er alt annet enn tøff. Med så mye jackpotkroner ekstra å spille om gjelder det å treffe med bankeren. Jeg går all-inn på Flemming Jensen og 15 Monte Major i V64-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Ingen Remember i kveld???
2. april i år bankerspilte jeg 5 Remember My Name og Håkan K. Persson i V4-spillet på Axevalla. Sjuåringen til Persson innfridde med glans. I kveld blir hesten stor favoritt i V64-5, men motstanden er betydelig tøffere enn i de to siste seiersløpene. Jeg må trekke fram en annen hest i dette løpet. 9 Carlos Santana er i knallform og kan får løpet fra spor ni i kveld. Jeg må teste et DD-spill på hesten i kveld til herlige oddser.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag