Vi nærmer oss en fantastisk flott travhelg der jackpot-omgangene står i kø. Lørdagens V75-omgang på Bjerke byr på Gulljackpot. Lørdag kveld er det stor internasjonal V65-omgang på Harstad travpark med hele med 818 170 SEK ekstra i sekserpotten og søndag kveld venter en gedigen internasjonal V65-omgang på Klosterskogen med jackpot og hele 864 399 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit, skal vi gjennom en innholdsrik torsdag som innledes med V4-lunsj i Boden. Torsdag kveld byr Biri på internasjonal V65-omgang, mens Axevalla er vertskap for den svenske V64-omgangen.

I denne artikkelen skal det heretter handle om Biri og kveldens internasjonale V65-omgang. Her er det som vanlig spillestopp kl 18.55. Det er kun sju løp på menyen på Biri i kveld, det innebærer at V5-spillet innledes allerede i V65-3 og har spillestopp kl 19.45. Jeg finner min V65-banker i kveldens monteløp.

Gaveløp for Cash Alo
Det handler om 6 Cash Alo og Malin Berås i V65-2. Ready Cash-vallaken som trenes av Martine O. Sørvik vant sju monteløp i fjor og vant i monte både tredje sist og nest sist. Møtte gode hester sist og holdt sterkt til tredje. Møter klart overkommelig motstand i kveld og normalt skal dette være en meget god vinnersjanse. 6 Cash Alo blir min V65-banker på Biri i kveld.

Austevoll har DD-bankeren
Sist gang 4 Fantasio De Cuy var på Biri fredag 1. oktober. Da var hesten et andrevalg, men ble bankerspilt av Rolf Lerum og sørget for fest i utbetalingslukene. Etter det seiersløpet, har Fantasio De Cuy galoppert seg bort i tre strake løp. Er best på kapasitet i V65-5/DD-1 og i en svært spennende DD-omgang, velger jeg å bankerspille 4 Fantasio De Cuy.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mikkelborg med favoritten i V65-1
5 Alm Randers vant på trøtte bein på Bjerke sist søndag. Da var distansen 2100 meter, i kveld er det 1609 meter som gjelder i V65-1. Det er normalt en fordel for sjuåringen og hesten er i tillegg kvikk i vei. 5 Alm Randers blir mitt klare førstevalg i V65-1.

Fyrrig kan vinne
Det er bra med seierskandidater i V65-3/V5-1 som er tidsløp for kaldblodshester i lavt grunnlag. 2 Frøken Fyrrig står ganske fint til på strek og får Ragnhild Sveen sin hoppe noenlunde avgårde fra start, synes jeg hoppa skal ha en bra vinnersjanse i dette løpet. Solid tredje i et løp gode Beste Gutten Støen vant sist og møter ikke noe tøffere motstand i kveld i V65-3/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hop sitter på en vinner?
Lars Raaum og 1 Sjø Stjerna har gjort to fine løp i sin hittil svært korte karriere og vist seg travsikker og stabil, og blir trolig stor favoritt i V65-4/V5-2. Jeg har dog en mistanke om at like ferske 7 Bjørnlifaksa har minst like stor kapasitet. Gallopperte grovt på startsiden i sitt hittil eneste løp, men kom råsterke tilbake til andreplass. De to hestene, samt 2 Sundmin som debuterer i ny regi, skiller seg klart ut i V65-4/V5-2.

Høitomt kan lure alle
2 Ivory B.R. er ingen stjerne, men pådrar seg likefullt et stort favorittstempel i V65-6/V5-3. Den Per Johansen-trente vallaken vant et svært billig løp nest sist og fikk helmaks som tredje sist på Bjerke. Kan selvfølgelig vinne også i kveld, men jeg prøver meg med Eirik Høitomt og 1 Sacajawea som min ide. Svært positiv toer bak Forever Dream nest sist, men galopperte på startsiden sist. Eirik Høitomt fra førstespor med en bra hest er normalt gode forutsetninger.