Malmin dagens mann på Bjerke

Kristian Malmin ble dagens mann da han tok to V65-seire på Bjerke onsdag.

Kristian Malmin vant med annetvalget Vinter Pål og fjerdevalget Huldre Gutten. Begge seirene ble tatt fra tet. To seire ble det også til trener Trond Søhoel Jensen, som trener Vinter Pål og Kongs Vethe'n.

Skrell direkte
Nils Olav Holm sørget for en liten skrell allerede i den første avdelingen ved å vinne med åttendevalget Bettina Sign. De innledet som åttende i et langstrakt felt, og ble med i angrep på siste bortre. Etter en god avslutning hentet de igjen Blitzie Sign litt før mål. Sistnevnte holdt fint til klar annen, mens Goldmatic Pil ble tredje. Count Wiesnewski gjorde en god opphenting etter å ha tapt endel på galopp fra start, og er klart spillbar fremover.

Full kontroll fra tet
Vinter Pål var kjapt ute fra start, og i første sving kunne Kristian Malmin styre til tet. Tempoet var jevnt 1.31, og på oppløpet hadde ekvipasjen full kontroll. Eldmax fullførte fint til annen.
Favoritten Pajahn var innom to galopper, og var sluttkjørt fra dødens i siste sving.

Bankeren innfridde
Bentley Star D og Erik Killingmo innfridde til fulle som favoritt og Nettavisens banker. Som ventet hadde ekvipasjen ingen problemer med å forsvare sporet. Passeringstidene lød på 1.14.1/1.16.8. Inn på oppløpet fikk de en liten luke, og seieren ble enkel.
Photorealist spurtet godt til sikker annen, mens London Boss gikk et råsterkt løp til tredje etter meget tung reise.

Suveren tetseier
10-årige Huldre Gutten har kun vunnet to ganger tidligere i karrieren, og har ikke alltid vist den største viljen. I kveld struttet han dog av vilje. Kristian Malmin styrte kjapt til tet, og på oppløpet stakk de unna til en suveren seier. Hesten var forøvrig Nettavisens førstevalg.
Spillefavoritten Sinsen Lykke ble som ventet overflydd fra førstesporet. G.V. Gundersen klarte å parere galoppen på startsiden, men hoppa galopperte på vei frem på siste langside.

Nok en tetseier
Bizon Bac sto litt sjanseartet til langt ute på vingen, men fikk overta teten ut av den første svingen. Vel i tet fikk Tom Horpestad dempe tempoet til 1.21.4 første 1000. Inn på oppløpet fikk de en luke. Selv om det buttet mot mål ble seieren sikker. Riverside News fullførte fint, og nærmet seg ganske mye til slutt.
Arnies Connection og Mack Attack fullførte bra til tredje og fjerde.

Flott oppløpsduell
Det ble et meget severdig oppgjør i V65-finalen, hvor Kongs Vethe'n trakk det lengste strået. Spillefavoritten Lundfax forsvant i galopp inn i første sving, og dermed kunne Gunnar Austevoll styre Kongs Vethe'n til tet. Mot andre sving slapp ekvipasjen til Moe Argr, for så å overta føringen igjen like etterpå. Norborg angrep fra tredje utvendig runden igjen, og kom frem i dødens på siste langside. På oppløpet nærmet han seg hele tiden, men kom akkurat for sent til å vinne.

Riktig V65-rekke:
13 Bettina Sign
5 Vinter Pål
1 Bentley Star D.
2 Huldre Gutten
7 Bizon Bac
5 Kongs Vethe'n

Utbetalinger:
6 rette kr. 30 308.
5 rette kr. 413

DD-odds: 19,09.

Her finner du komplett premieliste fra løpene.